Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

:-)R^Z mého pohledu je to prosté. Politikové mají být pod permanentním veřejným dohledem a tudíž neustále podrobováni kritice. To platí i pro každého, kdo si s politiky něco začne a tím pádem se politicky angažuje. Pokud si pan Jágr myslí, že se lze bratřit s prezidentem a jeho hradní klakou a zůstat tím čistým klukem ze zimáku, tak to se mýlí.

1 0
možnosti

Vyjádřil jste to stručně a jasně. K tomu není co dodat. Snad jenom R^. Přenesl jsem odpověď sem.

0 0
možnosti

Vnímám to naprosto stejně. R^R^

1 0
možnosti

1) Všechno se dá dělat na nízké, průměrné, dobré anebo dokonce špičkové úrovni. V tom se nijak neliší např. kuchař nebo konstruktér od hokejisty.

2) Čistě z hlediska toho, jak naši zemi ve světě proslavil svými výkony Jágr, tak mu opravdu může konkurovat pouze málokdo. Jak a čím nás ve světe proslavili např. ty hordy přemoudřelých žvanilů, kteří ho tak tepají za jeho cestu do Číny a fotky s jejími představiteli?

2 1
možnosti

1) Není pochyb, že všechno se dá dělat na nízké, průměrné, dobré, anebo špičkové úrovni. O tom jsem ale v textu nepsal, přiznal jsem Jágrovi, že je vynikající hokejista. To ale neznamená, že mu jiný nesahá po kotníky - toto vyjádření bylo předmětem mé kritiky.

2) Jste přesvědčen, že Jágr naši zemi opravdu tak proslavil? Nedávno jsem psal článek "Jak nás vidí svět", kde jsem komentoval skutečnost, že většina cizinců, kterým ukázali jeho fotku coby portrét českého sportovce, netušila, kdo to je, jedna žena si myslela, že bude nějaký ragbista, jiná, že provozuje hasičské soutěže. Jágr nás proslavil v hokejovém světě, to ano. Otázka také je, kolik z těch, kteří se zajímají o hokej, opravdu ví, že Jágr pochází z Česka. On se proslavil zejména v NHL. Dosáhl sice s naším týmem i mistrovských titulů a olympijského vítězství, ale například v Severní Americe MS v hokeji zase až tolik nesledují. Pro ně je hokej především NHL.

2 0
možnosti

Miloš Zeman se dopustil té nerozvážnosti, že zvítězil v přímé volbě.

Dokonce dvakrát.

To mu nejrůznější pisálci, minulí či bývalí politici a další mluvící hlavy - kteří vždy ví lépe, co si lidé mají myslet a co mají dělat, nikdy neodpustili.

A následky této své nerozvážnosti holt musí snášet.

A nejen on. Kdokoliv se objeví v jeho blízkosti je okamžitě urážen a špiněn. Pokud se někomu má dostat uznání některých - i veřejnoprávních - médií, je třeba odmítnout vyznamenání či jinak dát najevo, že s výsledkem demokratické volby občanů ČR nesouhlasí.

U Zemana stačí, aby někde promluvil (někdy stačí i to, že nepromluvil), aby vyvolal vlnu kritiky a urážek, nebo i demonstrací.

Jsem přesvědčen, že kdyby se někde prezident jen zmínil, že nemá rád špatné počasí, že příslušní aktivisté svolají protizemanovskou demonstraci a že budou ochotni stát třeba hodinu na dešti aniž by otevřeli deštníky.

Prezident s tím ale očividně problém nemá a já jsem spíš překvapen proč tito kritici nechápou, že jejich počínání vypovídá víc o nich než o něm.

5 8
možnosti

Očividně šaškujete a omíláte stále dokola ty samé nesmysly. To, že Zeman zvítězil v přímé volbě, s tím nemá co dělat. To je jen mantra jeho stoupenců, kterou se snaží zakrývat prezidentovy ustavičné excesy. Pokud by se Miloš Zeman choval aspoň trochu přijatelně (tím myslím obecně přijatelně, nikoli pro někoho), nebyl by důvod se do něj navážet. Pár lidí by v tom ještě chvíli pokračovalo, ale pak by to utichlo. Je to zkrátka čistě na něm, jak se chová a kam kormidluje naši zemi.

11 4
možnosti

Děkuji všem těm Standům Novákům, Mariím Chmelařovým a dalším mým tradičním odpůrcům za usilovné minusování mých diskuzních příspěvků. Velmi mě těší, že tito lidé zuří, ale argumentačně se nezmohou na nic. Tak jim zbývá jen to minusování. Mám pocit, že to dělají a ani sami vlastně nevědí proč.

4 1
možnosti

Takových tradičních mínusovacích mistrů kteří zde "hodnotí" pouze podle jména je tu přece nesrovnatelně více a to i z druhé strany barikády. ;-D

4 0
možnosti

Tak nějak si vzpomínám, jak v roce 1983 Ivan Lendl neposlechl náčelníky a zúčastnil se turnaje v Jihoafrické republice. To najednou bylo svazáckých aktivistů, kteří cítili potřebu si na něj plivnout.

S co teprve Věra Čáslavská.

3 2
možnosti

A co tím chcete říct? To jako hodláte srovnávat? Pokud ano, je to zcestné.

1 1
možnosti

V národě s tradicí Antona Špelce ostrostřelce, Švejka, Prezidentova vězně od Škutiny atd. je jakákoli snaha potlačovat vtipy o pomazaných hlavách marnost nad marnost. Navíc se autor nejspíš zesměšní sám, jak krásně napsal Karel Čapek: Dostal 14 dní vězení za zesměšňování soudu a dalších 14 dní za větu, že se soud zesměšnil sám.

3 0
možnosti

Tak nějak. I když to Čapkovo vyjádření je taková čapkovská ironická nadsázka.

0 0
možnosti

Co si dovoluje Zeman, nemá zapotřebí si dovolovat K. Schwerzenberg, říká se tomu, tuším, noblesa.

A Jaromír Jágr, který byl před třiceti lety opravdu jeden z nejlepších hokejistů?

Pokud má potřebu dělat maskota Petr Kellnerovi (součastí čínsko-českého memoranda byla i pasáž o zřízení zákáznických center Home Credit), pak mu v tom opravdu nikdo nebrání, ostatně vyznamenání Za zásluhy I. stupně ho letos nemine...

3 1
možnosti

A já mu to vyznamenání ze srdce přeji. Ale co potom? Puškinova medaile? ;-)

0 0
možnosti

Co je dovoleno kandidátu na prezidenta Karlu Schwarzenbergovi - chovat se jako šašek (viz jeho číro v prezidentské kampani), není dovoleno prezidentu Zemanovi.

Co je dovoleno Wayne Gretzkymu - cestovat do Číny (dokonce se synem Tyem, aby tam syn otevřel 2 hokejové školy), není dovoleno Jágrovi.

Vám se na webech nelíbí výzvy k neurážení, mně se zase nelíbí urážky.

Každý podle své povahy, že?

7 5
možnosti

cestoval WG do Ciny jako clen delegace, kterou vedl premier J. Trudeau - po anglicke kralovne nejvyssi predstavitel Kanady, nebo tam jel zakladat hokejovou skolu?

proc se otirate o STYL vedeni prezidentske kampane u politika, ktereho byste zrejme nikdy nevolil? Jen proto....?

mate pravdu, kazdy podle sve povahy

6 1
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik