Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Dík za odkaz na článek pana Hůrky. Je to opravdu síla.

Jak už jsem před pár dny v diskusi pod čímsi článkem uvedl, kdyby měla být vyhlášena soutěž o nejvypatlanější výrok na téma Nohavica + Putin, suveréním vítězem by byl bývalý premiér Topolánek. Na obou stranách názorového spektra se našly zajímavé výplody, které jakoby chtěly pana Toplánka dostihnout, Toto je velmi slušný výkon té druhé strany.

Ale doufám, že se mnou budete souhlasit. Na Topolánka to zdaleka nemá.

2 0
možnosti
Foto

Když Topolánek vyznamenal bratry Mašíny za loupežné vraždy, tak nikdo z mainstreamu neprotestoval. Když Pussy Riot byly vyznamenané Cenou Václava Havla, tak mainstream tleskal.

Ať se potom nediví, že většina našich občanů mainstreamu nevěří a hledá pravdu jinde. Současná ČT má horší úroveň než za komunistů. I komunisté občas pustili někoho do televize, kdo měl jiný, než byl jediný schválený názor - viz Miloš Zeman.

Současná ČT si svoje diskusní hosty vybírá a pokud někdo začne mluvit projevovat jiné názory než ty schválené, tak je rychle moderátory umlčený ve formě skákání do řeči, což je trochu sofistikovanější způsob cenzury.

4 0
možnosti
JL

Poznámka na okraj, k ruštinářce paní Indrové. Puškinovu medaili, nevymyslel

Putin, ale jeho předchůdce Boris Jelcin. Měla by to vědět, pokud se o to zajímá.

S vaším textem souhlasím. Osobně neukrývám jisté zklamání nad převzetím

medaile právě z ruky Putina.R^

6 0
možnosti
JK

Děkuji. Osobně tím zklamán už nejsem, mě silně zklamalo, že spolupracoval s StB. Jak jedná Nohavica nyní, je už jen důsledkem toho, že kdysi překročil Rubikon.

2 0
možnosti
Foto

Hezký článek. Kdybyste se narodil o pár let dřív, mohl jste se připojit ke štvanici na Lídu Baarovou, Adinu Mandlovou či Vlastu Buriana...

5 5
možnosti
Foto

pravil Aleš... očima Filipa Fuchse, můj vyvolený:))), a poukazovač na osobnosti Matušku a Wericha s takovou strejdovsky bodrou náladou, jak byli jiní, pozor... než je všichni známe:) hezké...R^;-D

6 1
možnosti
Foto

Ten text paní Indrové jsem četl a souhlasím s Vámi. Nicméně - pokud napíšu nějaký příspěvek podobného vyznění, jsem ihned označen za závistivce, hlupáka, který nechápe dějinný význam tohoto metálu atd. Už mne to nebaví.

Klenot pana Hůrky mi utekl. Ale je zajímavé, čemu všemu lze dát označení optimismus.

Karma.

10 0
možnosti
JK

Děkuji. Je to tak, zuřiví zastánci metálu i Nohavici reagují tak, jak jste napsal. Ohledně toho Hůrky jsem se také divil.

0 0
možnosti
Foto

Jaroslave, loni jsem napsala blog, vpodsttě ho obhajuju... myslím, že bych našla argumenty i teď. Ale podepíšu jednoznačně jedno... že Nějaký Putin by nikdy na nějakého Nohavicu sám nepřišel, to je prostě naivní si myslet. Zvláš ́t v reálu věcí, že i prezidentům musejí u nás podstrkávat jiní k metálům jména vědců a vykládat důvody proč. Takže natož ve Veliké Rusi:))... českého pěvce, není-li Karel Gott. Tím Nohavicu neumenšuju.

Ale víte co?... to je prostě vždycky tak. Nedejbůh něco umět. V tu chvíli se prostě hodíte. No a dál je to věc síly a vlastních tužeb, vlastních křivd a satisfakcí a zkrátka svých postojů. Nesoudím moc, dokážu ho i podepřít, ale vpodstatě se nedivím. kolik lidí tím zklamal.:-) a Vás zdravím:-)

8 0
možnosti
MD

JIste. Na ruzna hledani, rozbory a doporuceni maji STATY organizace plne tech nejinteligentnejsich lidi. A pocitace, a soft modelujici chovani z reakce lidi.

2 0
možnosti
MD

Nechal bych to na lidech. Oni to urcite zvladnou i bez vasi jasnozrivosti co propaganda je a co neni, ktere spravna je a ktera neni, ktera cemu komu slouzi.

4 0
možnosti
JK

A proč nenecháte na mě, co píšu? O správné či nesprávné propagandě jsem nic netvrdil. To už jsou jen vaše fabulace.

3 0
možnosti
RE

Musim přiznat, že i mě překvapuje, že lidi řešej Nohavicu a neřešej daleko horší věci. Ale to už tak prostě bylo, je a bude a nejen u nás.

2 0
možnosti
JK

Na základě čeho tvrdíte, že lidi neřeší daleko horší věci? I tady na blogu řeší nejrůznější věci.

2 0
možnosti
Foto

Ten Hurka je ostrej, v nadpisu troufání, ale diskuzi si troufnout netroufne....

8 0
možnosti
Foto

J75a45k83u32b 51R84o78t60h

9. 11. 2018 14:36

Zrovna jsem si říkal, proč se v textu ptá, když ho odpovědi evidentně nezajímají. :-/

8 0
možnosti

J80a87k71u72b 30Š18o31l67c

9. 11. 2018 14:24

Bojujte, váš Kampf nebude zapomenut a příští generace vám poděkují.

1 1
možnosti
JK

Na to jste přišel sám od sebe ve své vlastní hlavě? A nejspíš si připadáte vtipný, že.

5 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik