Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OZ

..tady máte jistotu autore, že jste to napsal naprosto bezchybně a správně, když s vámi nesouhlasí estébáci a komouši...R^:-)

6 1
možnosti
Foto

Vskutku máme svobodu projevu, když i v ústavní listině základních práv a svobod se říká, že může být omezena zákonem? A je dokonce takto omezována (popírání existence holocaustu, propagace hnutí směřujících k násilnému převratu).

A hovoříte-li o existenci komunistického nebezpečí, o čem to mluvíte, za celých 27 let nesáhla KSČM k tomu, aby použila k prosazení svých cílů nátlak ze zdola třeba organizováním týdnů neklidu. A pokud KSČM nic takového nedělá, tak nelze hovořit o komunistech. Jediné nebezpečí spočívá v tomu, že komunisté nikdy nemusili nést tíhu vládní odpovědnosti. Ani Kalousek to nezařídil.

Prozatím jediní revolucionáři se ukazují být kavárníci, z nichž přinejmenším jeden z nich, organizátor výzvy Děkujeme, odejděte hovořil o kavárenské revoluci v r. 2009, tedy dávno předtím než prezident Zeman stihl tzv. rozdělovat společnost? To jsme na tom tak politicky špatně, nebo spíše nevíme roupami, coby, že se otázka politické moci kvůli vyfabulovaným prkotinám (klenoty, Peroutka, Brady) musí řešit na náměstích a ulicích?

9 7
možnosti
JK

Svoboda projevu je i to, že můžete psát bez následků takovéto dřísty, jako je tento příspěvek. Vzpomněl jsem si na Černé barony, jak tam jeden důstojník říká něco v tom smyslu, že v Americe stačí, aby člověk vykřikl - ať žije Sovětský svaz a hned ho zavřou. A u nás, že řveme ať žije Sovětský svaz dlouhé hodiny a ještě neviděl, že by za to někoho zavřeli.

4 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik