Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jen bych upřesnil. že ta Regecová mistrně využila skutečnosti, že pozemky se vykupovaly za dvě ceny, jedna výkupní cena pro obyčejné lidi, druhá pro druhé lidi. Zřejmě tedy hlavním aktérem nebyla kadeřnice Regecová ale její advokát (který v mediích nevystupoval).

1 0
možnosti

No tam bylo asi pšt různých cen - 105, 150, 210, 250, 300 (takhle to myslím bylo). Jí nabízeli 105 Kč za metr čtvereční, ona chtěla 150 Kč, to starosta Novák odmítl, protože byl přesvědčen, že Regecová vyměkne, ale nestalo se a dál to šlo až k soudu. Kdyby starosta kývl na 150, proběhlo by všechno relativně v klidu.

0 0
možnosti
Foto

:-)R^

...já tedy ne... odvážně si zítra vezmu modročervené trenýrky se sluníčkem...a když potkám tibetskou dogu, potřesu jí tlapkou (pokud teda ona nepotřese se mnou):-)

1 0
možnosti

A to budete chodit jenom v trenýrkách? Na to je zima. Jak tady, tak v Tibetu. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Dobré srovnání. Já se dnes zase zasmál, když šla čínská velvyslankyně na kobereček kvůli odvolání návštěvy Jurečka. Věděla o předvolání 24 hodin a za tu dobu nebyla schopná z domoviny získat pokyny k nějakému vysvětlení. Ale spíše je to jinak. Té její domovině za nějaké vysvětlení nestojíme.

4 0
možnosti

Tak tak. Co by velká Čína měla vysvětlovat mrňavému Česku, že ano. ;-)

2 0
možnosti

Bravo, lépe bych to nepopsal. R^

4 0
možnosti
Foto

;-D Vítr, ten se stále točí. Sejde z mysli, sejde z očí8-o A jináč? Fangličky a pentličky. Pro kluky i holčičky;-)

1 1
možnosti

Proste vzdy bude skupina lidi, kterym bude prislib krajice chleba blizsi nez jakakoliv sebeuslechtilejsi myslenka, protoze je to ze sve podstaty takove lidske. A vubec, proc jim tu praci nenabizi nositele dnesnich uslechtilych myslenek, kdyzby je tim mohli krasne dostat na svou stranu? (mohl bych si odpovedet sam, ale treba mi nabidnete lepsi odpoved)

0 0
možnosti

Nechápete to, je jasné, že se člověk musí najíst a pak může myslet na něco jiného. Tady ale jde spíš o to, čeho jsme ochotni se vzdát za příslib většího krajíce. Domníval jsem se, že je zřejmé, že to s Philipsem nedopadlo dobře, i když se vláda a Miloš Zeman investorovi podbízeli, jak mohli, a to ještě udělali ústupky, co se týká ekologie.

0 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik