Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na Majdanu se jeho příznivci zaklínali západní demokracií a volali po dodržování zákonů, stejně jako naši křiklouni v čele s Bartoškou, Dykem, Gazdíkem a Horáčkem.

Nakonec v rozporu s ukrajinskou ústavou legitimně zvoleného prezidenta Janukovyče svrhli, k moci si dosadili ještě horší oligarchy a jako bonus si vybojovali občanskou válku.

Takže, pokud se u nás začnou vyvolávat vášně u zemanofobních a rusofobních radikálů, nikde nemáte záruku, že nás nemůže potkat osud Ukrajiny.

1 3
možnosti
JK

Bartoška a další jsou křiklouni? A co jste potom vy? To, co říkají oni, má aspoň nějaký smysl, kdežto vy spekulujete, snažíte se věštit a plácáte kraviny. Kromě toho trpíte obsedantní kompulzivní poruchou a žvatlání o Majdanu je jednou z forem kompulze, kterou uvolňujete svou posedlost.

4 1
možnosti
Foto

Karma, pane Kvapile. Nakonec některé diskusní příspěvky potvrzují onu fascinaci současnou hlavou státu, takže k potvrzení Vašich argumentů již nic dalšího netřeba.

5 0
možnosti
JK

Také už mě to napadlo, že různí diskutéři zde potvrzují svou fascinaci Zemanem.

2 0
možnosti
LV

L33i11b71o65r 53V28a52n63ě17k

2. 11. 2016 10:42

Ješče k temu kapitálismu, kde jste apologetům Zemana přisoudil afinitu ke komunistické ideologii kombinovanou s nenávistí ke kapitalismu:

Možná Vám to uniklo, ale v Rusku jsou komunisté dosti minoritní opoziční partají a vládne tam kapitalismus. A kapitalismus v Číně, kde naopak komunisté vládnou je jeden z nejliberálnějších a proto tak úspěšný, že během 20 let se Čína stala největší světovou ekonomikou.

Takže svrchu zmíněná přisouzená afinita se pak jeví spíše jako pokus o skryté dehonestování těch, co se Vám zajídají.

2 2
možnosti
Foto

Číňané jsou tak úspěšní proto, že oprášili NEP. I když samozřejmě není vše zlato, co se třpytí.

1 1
možnosti
LV

L79i23b24o38r 39V66a63n40ě93k

2. 11. 2016 10:02

Ptáte se, pane autore, co má udělat MZV proti reálnějšímu nebezpečí než je riziko připojení ke Krymu či tibetizování Bohemie a připojené Moravy.

Proti riziku, které své plody nese každodenně západně od nás.

Proti ideologii, která chce a kde může odstraňuje demokracii a svobody, z žen činí sexuální otrokyně z polovičním mozkem.

...

Co tedy dělat?

-

To co říkají naše zákony o propagaci a hnutích směřujících k potlačení lidských práv a svobod!

Neabsolutizovat tzv. náboženskou svobodu pod kterou se skrývá nesvobodný obsah.

0 1
možnosti
JK

Podle zákona, který trestá podporu a propagaci hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka by měla být zakázána především komunistická strana. Já jsem se snad ani neptal, co má MZV udělat proti nebezpečím a proti těm, která zmiňujete, tak na to jsem se už vůbec neptal. Ptal jsem se, co si stoupenci MZ myslí, že může dělat třeba proti islamizaci Evropy. Tibetizování Bohemie a Moravie je představa z oblasti idiocie.

1 0
možnosti
JL

A této výpovědi, se u výslechu držme.:-)R^

3 0
možnosti
Foto

Z mého pohledu jasné a logické.R^:-)

3 0
možnosti
Foto

Pane Hermánku, pane Beneši i pane Vaňku, napsali jste to výborně, není co dodat. Jen ještě podtrhnu, že puč alias ukrajinský majdan nám s velkou pravděpodobností nehrozí, přece jen nemáme tak horkou krev jako oni tam (i když věřím, že by si někteří ozbrojený konflikt přáli; když si to přáli v mnoha jiných zemích, proč bychom měli být výjimkou?) Čili asi nejde o puč, ale o to, aby Zeman nebyl opětovně zvolen. Pane Flaško (a jiní), je legrační číst Vaše výzvy, nejen v této diskuzi, k nevolení Zemana. I kdybyste zaplatil mega kampaň a i kdybyste objel všechny od Aše až po Osoblahu, lidé si budou volit podle svého uvážení. Já tedy uznám za prezidenta každého, koho si většina voličů bude přát.

5 6
možnosti
SB
Foto

Když to nebude Zeman, bude to jiný šašek, protože na tom kdo tam bude zpravidla nezáleží. To nebezpečí je skryté právě jen a jen v těch privilegovaných funkcích.

0 0
možnosti
JK

Které funkce jsou podle vás privilegované?

0 0
možnosti
Foto

Ale otázka zní, proč nespokojisté se musejí uchylovat k fabulacím typu "Nejvyšší ústavní činitelé v dopise čtyř slibují oddanost Čínské republice".

Tyto nepřesnosti z nich dělají Zemanovy loutky.

0 0
možnosti
Foto

Zeman asi postoupí do druhého kola prezidentské volby. Ale snad máme ještě tolik rozumu, že nevyhraje hned kolo první. Pojďme si už dopředu říci, že v druhém kole bude nejlepší přijít k urnám a vhodit hlas komukoliv jinému než Zemanovi. Zeman má jedině snad pravdu v protiislámské rétorice. Ale už vůbec nedělá dobrou formu jejího prosazování. Vše ostatní dělá špatně, ba až odporně. A to je na prezidentský úřad žalostné. Proto si nedokážu představit, že by jakýkoliv z potenciálních kandidátů mohl být horší než on. PROTO V DRUHÉM KOLE HLAS JAKÉMUKOLIV PROTIKANDIDÁTOVI!

7 1
možnosti
Foto

To je, Pane Flaško, hezká teorie.

2 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik