Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Není i programové prohlášení naší současné Vlády národní katastrofy

nonkonformní, či dokonce zcela lživé ?

8-o

0 2
možnosti
JK

Katastrofa jste vy. Naštěstí ne národní.

1 0
možnosti
Foto

Tento vás výklad Vašutových názorů nepovažuji za příliš konformní. Ale každý má nárok na svůj názor.

BTW: Mít u zkoušky z "marxáku" jedničku bylo pro mne nedosažitelné, právě pro dogmatický, nelogický a neuchopitelný obsah těchto pouček.

1 0
možnosti
JK

Konformní asi není, ale o takový jsem se ani nesnažil. Pokud jde o ten marxák, tak Vašut v tom rozhovoru říkal, že to bylo (pro něj) jednoduché.

0 0
možnosti
Foto

Jiste, pane Kvapile, každý má právo říkat, že to, co on považuje za dezinformace, by mělo zmizet z veřejného prostoru. A ja mam právo takového člověka nazývat cenzorem. Je to OK?

5 3
možnosti
PK

Považujete tedy za cenzuru požadavek, aby popírání holokaustu zmizelo z veřejného prostoru?

3 1
možnosti
Foto

M.V. je sice ročník 1960, a přesto s jeho názorem souhlasím. Stejně tak jako s vyjádřením M. Ebena o novodobých svazácích, na které lze narazit díky techn. pokroku takřka všude, ač jsou věku různého;-) P.S.: dvojí myšlení lze předpokládatu lidí duševně rozpolcených. Praktiky dvojího sukna pak vskutku dodnes nezmizely, že:-)

5 1
možnosti
JK

S kterým přesně Vašutovým názorem souhlasíte? S tím, že se teď odehrává nějaká odbočka k dřívějším poměrům, nebo že tady každý může beztrestně vyjadřovat své názory?

0 0
možnosti
DS

:-) Po Vašimi články jsem napsal pěkných pár nonkonformních ale ozdrojovaných a fakty podložených názorů a vy jste se pěkně vztekal a prezentoval své smyšlenky jako jistou pravdu.

Spíš je to tak, že v 90. letech nám vládli mnohdy i odborníci, dnes už jen lidé na úrovni místních blogerů nebo ještě mnohem méně vzdělaní. Příkladem budiž naše vědecká ministryně paní Langšádlová, absolventka kolínské Sorbonny https://www.tydenikhrot.cz/clanek/vysoke-skole-spojovane-s-langsadlovou-hrozi-zanik-ministryne-mlci . Takovým nezbývá než cizí myšlenky na jakékoliv téma preventivně potlačovat, neboť své vlastní nemají, a cizí se musí teprve naučit.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS