Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Překvapila mě i délka loučení, když šlo jen o recepce a dýchánky. Asi neobvyklé v Evropě.

4 0
možnosti

R^ Souhlas. Kromě jiného zneužil svou funkci k tomu, aby si zakoupil pozemek v Lánech a kilometr od sídla prezidentů si nechat postavit dům (normální smrtelník by si to dovolit nemohl). Z jeho strany opět velká neomalenost a neúcta k tradici, a v neposlední řadě i zjevná radost z toho, že svou okázalou přítomností na významné lokalitě bude moci opruzovat do poslední chvíle.

20 0
možnosti
JK

Takových věcí by bylo možno uvést spousta. Skoro už nemá cenu to zmiňovat.

4 0
možnosti

:-)R^ Už teď je pozdě...

2 0
možnosti
MK

Bývalý slovenský prezident Rudolf Schuster před novináři zase vzpomínal, že Zeman jako jediný politik kritizoval jeho lihovinu z dřínek, kterou Schuster jako prezident hostil své návštěvy. Schuster, jenž stál v čele Slovenska v letech 1999 až 2004, ocenil Zemanův smysl pro humor.

Na Slovensku mají asi jiný názor. ;-)

2 16
možnosti
Foto

Schuster nejsou všichni Slováci.

8 0
možnosti

R^

Opět jsem se styděl za Miloše! Prezidentka Zuzana Čaputová vypadala jako grófka a on jako somrácký hulvát! Co jsme si nechali zvolit, to jsme tam měli! Prezident gen. Petr Pavel bude politik nové éry. Ta postsovětská právě konči!

:-)

22 2
možnosti
JK

Přesně tak. Po deseti letech musel přijít někdo diametrálně jiný.

7 0
možnosti
Foto

Návštěva Miloše Zemana na Slovensku umožnila lépe poznat kvality paní prezidentky Zuzany Čaputové, mezi něž kromě její moudrosti, shovívavosti a ohleduplnosti patří i druh jemnosti, jež se zdála tiše a trpět.

Tato Zemanova slovenská mise potvrdila i smutnou skutečnost o naší politické reprezentaci, neboť ta měla možnost těmto neslavným koncům prezidentské kariéry Miloše Zemana zabránit včasným aktivováním článku 66 Ústavy, a to ze zdravotních důvodů.

24 1
možnosti
JK

Stejně jako s Panem Červenkou souhlasím i s vámi. Jsme v tom zajedno.

2 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^ Zemanovo buranství a vidláctví už ani nepřekvapuje.

20 1
možnosti
JK

To samozřejmě nepřekvapuje, ale byla to poslední státní návštěva, takže jsem to krapet okomentoval.

5 0
možnosti
Foto

Již brzy bude ten dinosaurus pryč. Díky BohuR^

23 0
možnosti
JK

To s vámi vřele souhlasím.

9 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik