Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

Pane, nečetl jsem blog paní učitelky, ale váš ano. A musím konstatovat, že jste opravdu zkušený demagog a vaše z palce vycucané závěry jistě působí na mnohé jako pravda. Ta je bohudík úplně jinde.

6 6
možnosti
JK

Demagogické je předně to, co jste napsal vy. Blog Valíkové jste nečetl, ale cucáte si z prstu nějaké závěry o mém blogu? To mluví za vše.

9 0
možnosti
NR

Jsem přesvědčený, že ta to baba by neměla učit za hloupost, protože hájit Putina a jeho kliku je hloupost, tak samo jako komunismus je hloupost.;-O

2 1
možnosti
JK

Pokud tyto své názory nepromítá do výuky, tak bych tak radikální nebyl.

1 0
možnosti
LJ

L84u81d25ě86k 71J84a35š56a

6. 12. 2022 9:03

Dobře napsané, přesně popsané

2 0
možnosti

nekteri lidi maji pocit, ze by se jini lidi meli v nejake situaci zachovat presne tak, jak si mysli, ze by se zachovali oni sami. Jenze lidi jsou ruzni a nekdo muze vraceni medaile povazovat za velke hrdinske symbolicke gesto a jiny za gesto lacine (abych se vratil k predchozi kauze).

8 0
možnosti

dalsi veci je, ze zadny clovek neni andel, kazdy ma sve chyby, ale jsou (pochopitelne) tendence omlouvat chyby tech, jejihz vnejsi nazor se shoduje s nasim a zvelicovat chyby tech, jejihz vnejsi nazor se nasim neshoduje.

Schvalne pisi vnejsi, protoze krome blizkych osob o vnitrim nazoru muzeme jen spekulovat

3 0
možnosti

Nemyslim si, ze bych byl kdokoli z toho, ale myslim, ze hon na Nohavicu vychazi z nepochopeni. Stejne jako obcas podobne hony na Zemana (ktery byl navic politik, takze si mel usta hlidat vice, nez pisnickar, u ktereho se provokace predpokladaji)

1 1
možnosti
JK

Hon na Nohavicu a na Zemana - kde jste to vzal? Vzpamatujte se.

1 1
možnosti

I když mám Nohavicu rád (a stále ho poslouchám i zpívám), tak ho někdy nechápu. Asi s léty ztratil soudnost. Kdyby k Ukrajině mlčel, udělal by lépe.

PS: Kde sou ty doby, kdy na hlvu si sypal popel v písni Halelujá.

4 0
možnosti

ano, velmi pravdepodobne jde o nepochopeni a cti vas, ze to priznavate :-)

1 0
možnosti
JS

Jen k tomu zakazování, co to je, když někdo zruší vyprodaný koncert s tím, že ho nenechá ve svých už na tento účel pronajatých prostorách proběhnout čistě z ideologického důvodu?

1 3
možnosti
JK

Pořadatel má přece právo odmítnout vystoupení účinkujícího ve svých prostorách. Dotyčný interpret může vystupovat všude tam, kde ho chtějí. A propos, o jakou ideologii mělo jít, kvůli které podle vás zrušili Nohavicovi koncert?

5 0
možnosti
MN

V podstatě souhlas s článkem. Jen nechápu proč se vám nelíbí názor, že sloužíme zájmům USA. Vás to nějak pohoršuje? Vyvolává to ve vás negativní emoce?

3 0
možnosti
JK

Nepohoršuje mě to, jen to není tak, jak jste to napsal, pravda. Jsme suverénní země a USA jsou naši spojenci v těch intencích, že USA jsou supervelmoc a my jsme menší středoevropský stát. Vadí mi jen to, že naše spojenectví s USA a se státy EU interpretují někteří jako stejné jako v dobách, kdy jsme patřili do sovětského bloku, jen o 180 stupňů převrácené. Tak to prostě není.

10 0
možnosti
RP

To muselo dát práci! takovejch písmenek a přitom takovej...

1 9
možnosti
JK

Kdejaký hucul používá této hlášky z Pelíšků. Není vám to samotnému hloupé psát něco tak otřepaného? No ale asi nic lepšího z vlastní tykve nemáte.

7 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 1
možnosti
JK

Možná máte pravdu, ale už jsem vysvětloval panu Šikovi, proč jsem to napsal.

0 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik