Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

Morálně čistých lidí byla většina, jinak by 89 nebyl. Pavel je taky čistý, vypraný v Perwolů.

1 5
možnosti

Pokud bude přijat ten lustrační zákon, tak by měl logicky platit i pro Pavla...otec vysoce postavený estébák komunista, syn - předseda základní organizace KSČ ve vraždící komunistická armádě poplatné rusku a zabíjení na hranicích cvičící se se na estébáka

7 2
možnosti
Foto

Co s tím má co společného jeho otec???

2 0
možnosti

Prezentovat babiše jako bolševika, bývalého, bylo OK, když se stal jedním z největších podnikatelů?

2 2
možnosti
Foto

:-)R^"Myslím, že jme příliš rychle zapomněli jaké to před rokem 1989 v těchto ohledech bylo a teď si vlastní frustraci, tehdejší zbabělost, vypočítavost a vlastní selhání potřebujeme vybít na někom, kdo je aktuálně viditelný". To jsem napsal do komentáře panu Bartoňovi.

Osobně preferuji tytéž kandidáty, co vy, ale i Pavel je pro mě volitelný, a to z důvodů, které souvisí s tím, co a jak dělal posledních třiadvacet let, ane proto, co dělal předtím

12 5
možnosti
JK

Mohu jen souhlasit. Ostatně jsme mě k napsání tohoto textu částečně inspiroval.

0 0
možnosti
Foto

Opět trefa, pane Kvapile. Tohle by mělo jít na titulku a zůstat tam aspoň týden. R^

9 9
možnosti
Foto

:-)I ve sboru lze nalézt sem tam faleš. tón. A mnozí by chtěli být jeho kapelníkem, resp. dirigentem. Stačí prý umět číst noty;-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik