Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

Já v tom žádnou hysterii nevidím. Pan generál kandiduje na prezidenta, zveřejnil svůj životopis, historik to trochu poopravil. Myslím si, že voliči mají právo znát pravdu. Je pak jen na nich, jestli jim předlistopadová činnost pana generála vadí nebo ne. Tečka. ;-)

29 1
možnosti
Foto

Asi tak. Ovšem nemálo hysterie nalézt lze. I ve veřejném prostoru. Vč. těchto stránek. Asi za to může ,,nějakej historik";-)

2 0
možnosti
VB

V31i72l62é89m 50B68a73r28á79k

25. 10. 2022 10:32

Přesně. Je třeba zabránit Pavlovi, kterého rehabilitovalo NATO i jeho práce po roce 1989, v tom, aby se stal prezidentem.

Místo toho je potřeba, aby se stal prezidentem trestně stíhaný udavač, komunista, který se od roku 1989 byl součástí matrixu.

PS:

12 7
možnosti

Nebo nemakačenko, který léta hnípe v odborech.

6 0
možnosti
JK

Přesně, proč zrovna ti co hlásají, že za komunistů bylo líp, najednou tvrdí, že ta doba produkovala odporné lidi, kteří se nikdy nezmění.

Jak to že komunisti zapomněli na umění oslavných písní, básní a hrdinských eposů a zbyl jim jen propracovaný systém pomluv, lží a dehonestace nenáviděných protivníků. Nejspíš není jejich kandidát opěvování hoden, spíš by to vypadalo směšně. ;-)

5 0
možnosti
Foto

Ono je stále nemálo těch, kteří vědí, jak to za kom OPRAVDU bylo, a přesto i oni se v mnohém nezměnili, a tak se mnohdy od kom až tak neliší. Ani v těch oslavných písních;-)

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
15 0
možnosti
Foto

Někteří z postrevolucionářů nemohou. Poslali by k čertu i sami sebe;-)

4 0
možnosti
PC

Neuznávám jakoukoli hysterickou kampaň proti komukoli, ať už jde o politiky, vědce, umělce či kohokoli jiného, kdo se zrovna "hodí".

JENŽE situace je zde bohužel taková, že proti řadě morálně ubohých lidí je sprostota a hysterie "povolena", ba dokonce ještě tvrdě a dost nevybíravě propagována, zatímco u jiných (momentálně se nehodících), majících stejné, podobné, nebo dokonce ještě závažnější morální šrámy, tolerována není, a je proto hrubě napadána a považována za málem protistátní činnost.

To považuji za nehorázné pokrytectví a úpadek společnosti, ve které se toto (bohužel teď už běžně) děje.

Jinak k tomu, co napsal p. Blažek: v jeho slovech o P. Pavlovi jsem žádnou hysterii nezaznamenal, pouze konstatování, zatímco reakce na jeho sdělení byly a jsou hysterické, urážející, zato však zcela bezargumentační.

19 1
možnosti
PC

*...tolerován byť jen jiný názor není, a jeho autor je hrubě napadán označován za kolaboranta, bolševika, putinovce atd.

1 0
možnosti
Foto

J15o21s21e82f 57B37á22r90t19a

25. 10. 2022 10:20

To co dnes čteme jsou jenom tanečky kolem prezidentské volby. Jaká bude skutečnost? SPOLU teď podporuje tři kandidáty, ale jen na oko. Těsně před volbou 2 z nich odstoupí (i další) a nastane slovenský scénář. Zůstane Danuše Nerudová, kterou ze všech sil tlačí Milion chvilek. Jde teď o to, zda se stejným způsobem zachovají i kandidáti z opačného politického spektra.

8 2
možnosti
JK

Děkuji za vaše spekulace, které mě však příliš nezajímají, jen jako studijní materiál, jak někteří lidé přemýšlejí.

0 0
možnosti
KL

To se zase vyrojilo pokrytců, kteří u jednoho omlouvají to, co u jiného kritizují...

23 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Dobře napsáno R^R^ Zejména poslední věta sedla jako panímanda na hrnec.:-)

5 5
možnosti
Foto

Inu, vyrojilo. I v blogovědiskuzním světě, že. Stejně tak, jako Vy. Někteří až hysteričtí, jiní snad ani nemohou dospat, a tak hned musí tvořit. O morálce. Pro slabší povahy je to až demoralizující. Pro jiné spíše k smíchu. I fanatizmu mnohdy vskutku nemálo. A až fanatic. přívrženci, dtto ovšem i odpůrci. A argumentace i ,,argumentace". Těch i oněch. A ,,já ho chci!", a kdo ho nechce, takRv, PROTOŽE...! Dtto i v opačném gardu. Ovšem, ono to vše není o nějaké a žbig personě, či nějakém historikovi. ,,Jenom" o lidech;-)

2 2
možnosti

To z vás tedy zase jednou vypadlo blogovědiskuzní moudro.:-P

3 0
možnosti
Foto

Podle mne jste trefil hřebík přesně na hlavičkuR^ Karma

8 4
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik