Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Volba bude jistě zajímavá,zatím není jasné kdo vůbec bude kandidovat.Ani já zatím nevím koho volit a s generálem Pavlem nemám problém.To co dokázal po roce 1989 vyžaduje uznání a respekt.Nikdo v Česku v podstatě nedokázal vic... hlavně nedat žádnou šanci nějaké proruske kolaborantské kryse...

7 4
možnosti
JK

To jste napsal přesně.

1 3
možnosti
Foto

Zjednodušeně řečeno, to ani po těch letech se nenajde nikdo, koho by podobná minulost nediskreditovala?

2 0
možnosti
JK

Záleží na tom, jak v čem.

0 0
možnosti
JK

Byla to od Pavla velká ostusda vstoupit do KSČ ve 24 letech a vydržet tam karieristicky až do roku 1989.

1 0
možnosti
JK

Všiml jste si, že v článku mi nejde o Pavla, ani ho nijak nehodnotím? Článek je o něčem jiném. Pokud to jste tedy schopen pobrat.

1 0
možnosti
Foto

Generál se zdiskreditoval sám svým členstvím v KSČ. Není těch členů KSČ v nejvyšších funkcích stále dost? Prezident Zeman, minulý premiér Babiš, ředitel ČT Dvořák, předseda hospodářské komory Dlouhý, nejvyšší státní zástupce Stríž, vrchní cenzor Klíma, předseda ústavního soudu atd. atd? Politické garnituře, která je teď u moci to zřejmě nevadí. Tito "bývalí" komunisté si velmi dobře rozumějí s propagátory bruselského socialismu.

5 5
možnosti
JK

Tak komunistů a komunisticky smýšlejících lidí tady bylo od války vždycky dost. Co s tím chcete dělat? Poslední věta je vaše spekulace.

4 1
možnosti
Foto

Nemohu si pomoci, ale série ostrých článků proti generálu Petru Pavlu na serveru Novinky v posledních dnech má charakter řízené diskreditační kampaně. Historik Blažek se součástí této kampaně stal nejspíše jen mimoděk. Petr Pavel je vnímán jako tvář NATO, v konfliktu na Ukrajině stojí jednoznačně na straně Ukrajiny a rozhodně odmítá ruskou agresi. Komu u nás i ve světě by takovýto český prezident asi nejvíce vadil?

5 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
IS

Pokud může být předsedou vlády Babiš s přihlédnutím i k jeho porevoluční kariéře, Pavel se svou porevoluční kariérou může být prezidentem násobně.

4 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
JL

Opakuji znavu pane Kvapile. Je to trochu podpora vaseho clanku.

Po 89 roku, KSC nebyla v ceske krajine postavena mimo zakon. Nevedly se soudy s hlavnimi predstaviteli teho organizace. Vsichni clenove teto organizace se stali svobodnymi obcany v noveho radu republiky. "Skvrna" za clenstvi je na kazdem obcanovi az do jeho smrti. To je prohlaseni tech, kteri tesne po roce 89 rozhodovali jak s minulosti nalozit.

Dnesni rozhodovani je snadne. Vychazi z pocitu kazdeho obcana, jak posuzuje toho druheho, ktery byl clenem teto organizace. Nic vic, nic min.

Zde pomluvy, hledani dalsich skvrn v zivote kanddatu, poukazovani "historicke" pravdy, to je vse je jen diskuze o povaze kandidata na jakoukoliv funkci ve vedeni statu. Je na kazdem obcanovi si vybrat kandidata a dat mu svuj hlas, kdyz uz se rozhodl volit.

Zde je krasna ukazka na teto volbe prezidenta, proc preferuji volbu jednotlivce do kazde funkce ve vedeni nasi republiky. Dava mi osobni pocit spokojenosti s mim vyberem.

1 0
možnosti
JJ

Seznam a Novinky (spolu s F24 a "objektivními" veřejnoprávními médii), Babišovi úhlavní mediální nepřátelé, určitě nevedou kampaň ve prospěch tohoto největšího zloducha v našem politickém prostoru. Loutkovodiči zřejmě seznali, že netřeba tříštit síly a rozhodli se upřednostnit Nerudovou. Snadno si spočítali, že ta bude mnohem vláčnější, než bývalý lampasák a generál, u kterého nelze vyloučit nějaké náhlé prozření či hnutí mysli, pokud by se lidé notičkám strýčka Sama a Únyje začali nějak důrazněji vzpěčovat. Vypadá to, že Pavel je stran presidentování odepsaný.

3 4
možnosti
JK

To má být reakce na můj text, nebo jste se potřeboval jen vypovídat, respektive vypsat?

1 0
možnosti
PN

Členství ve straně povinné nebylo. Svým členstvím gen. Pavel podporoval režim, který jednoho dne roku 1949 přišel pro mého dědu a babička rok nevěděla, co s ním je. Režim, který mého prastrýce držel 4,5 roku na Svornosti v Jáchymově. Volit ho nebudu, i kdyby daroval obě dvě svoje ledviny, a nic na tom nezmění ani podobné rádoby objektivní skřeky. Nejsou hodní (Šiklová, Dienstbier, Svěrák, Pavel) a zlí (Zeman, Ševčík a já nevím, kdo) komunisté. Jsou jen komunisté.

8 2
možnosti
JK

A on vás někdo nutí ho volit? Ostatně můj článek je o něčem jiném.

2 1
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik