Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan Větvička je nadstandardně vtipný pan Neználek.

1 0
možnosti

To jo, zvlášť když píše tou matlaninou.

0 0
možnosti

Nebýt zdejšího horlivého blogera Trčálka v plném nasazení a zanícení, který nám zde zavádí svou, myslím čistou a nezkaženou tvořivostí jakou dokáže snad jen nezkažené mládí našich studentů z velkého odkazu v našich myslích nezapomenutelného 17. listopadu 1989, který tak nechal otevřít nejen naše oči, uši, nosní dírky a vzplanout naše demokratická srdce a nadechnout se plnými doušky demokracie, ale i blogy a diskuze ;-D ... a tedy Karel přináší svou zjevnou obětí jakousi řekněme zajímavou proaktivní lidově-demokratickou administraci blogu přiváděním věci z blogu (a dokonce soukromé otevřené diskuze pod jednotlivými blogy i s jejich účastníky, a kterou otvírá či neotvírá autor blogu jako otevřenou, ale stále soukromou (autorovu) diskuzi) na světlo boží - tedy zdejší jinak laskavé veřejnosti. Už dávno by tu jinak jistě zavládla tvrdá cenzura s tuhou kyberšikanou nepohodlných blogerů a i diskutujících a nedozvěděli by jsme se (kromě toho kdo co napsal špatně ... i když to prošlo oficiální a tedy odpovědnou administrací - nikoliv tou samozvanou lidově demokratickou nikomu neodpovědnou kromě našeho lidu;-D), že něco podobného je i v Syrii - tedy dle reportáže jednoho také mladého a nadějného reportéra Mladé fronty Fčíl a nikdy jinak.

Karle, mládí vpřed!!;-D

0 0
možnosti

Co to je za slátaninu? To má být jako vtipné, pane Floriáne? Jedině tak pro vás.

0 0
možnosti
Foto

Poznámka k desítkám a stovkám diskusi na soc. sítích na téma válka na Ukrajině:

S mým starším bratrem jsme se často škadlivali v čase, kdy jsem byl ještě dítě školou povinné. Někdy používal hlášky z westernů a jiných příběhů, aby situaci okořenil humorem . To byla někdy předzvěst, že dostanu lepáka.

Slýchával jsem například: " Tak tys říkal, že moje babička neumí bruslit ?!"

Píši o tom jen pro tu smutnou skutečnost, že od samého začátku války se zas a znovu a stále dokola kde kdo pokouší odvádět pozornost od válečné agrese a válečných zločinu páchaných Ruskem na cizím území poukazy na to, co kdy kde někdo nějak ... Třeba strýček Sam.

Ty pseudoargumenty často obsahují pokrytecké odmítnutí agrese a válečných zločinů, ale současně obhajobu Ruska jako oběť vehnanou do války v režii Západu. Je jedno, jestli se tak děje podle ruských not nebo podle jejich novely v podání například V. Klause.

Je to jako psychóza. Je to důkazem, že ruská propaganda i její šiřitelé tolerování českou vládou a institucemi ČR jsou úspěšní.

3 0
možnosti

Zkusil jsem trochu blíže se podívat na Martinu Kociánovou, kterou jsem znal jako moderátorku zpráv na Nově a našel jsem tento hodně zajímavý (a dlouhý) rozhovor. I když ne se vším s ní souhlasím, musím uznat, že jí to zatraceně pálí a hodně věcí z toho rozhovoru stojí za zamýšlení. Určitě to není ztráta času (1hod 18min): https://www.youtube.com/watch?v=qTmPLlu3GmM

3 1
možnosti

Souhlasím s tím, že jí to pálí, ale o to víc mě mrzí, že to využívá k šíření demagogie. Zatím jsem si z toho rozhovoru poslechl 3:37 minut a už mě otrávila tirádou, kterou zakončila hláškou, že líp už bylo. Z podobných keců mi naskakuje husí kůže, neboť jsou velmi laciné a prázdné.

3 3
možnosti
Foto

J35a44n 58Š46i50k

20. 9. 2022 18:10

Už se těším, jak jednou skončí válka na Ukrajině a pan Větvička si pojede osobně ověřit fakta do Buči a Izjumu. Vám karma pane Kvapile, byť kvalitní článek ji nepotřebuje. Hezký den

16 0
možnosti

Díky. To bude zajímavé ověřování, ale je otázka, jestli se toho dožiju. Problém pana Větvičky je v tom, že hledá pravdu, která mu vyhovuje a odpovídá jeho představám. A takovou lze najít vždy, chce to ale opravdu dobře hledat.

8 2
možnosti

Už název media Svobodné Universum tak trochu člověka navede. Větvička je vlastně taky takový "universum"... Svůj k svému.

9 0
možnosti

Máte pravdu, je to vesmír sám pro sebe.

2 0
možnosti
Foto

Brzy se tu z blogů stane spíš meziblogerská pošta.... Už jsem dlouho nikomu vzkazoblog nenapsal, budu se muset polešit ;-D

5 0
možnosti

Tohle ale není to, co nazýváte vzkazblog. Vlastně jsem nereagoval ani na něčí blog, nýbrž na rozhovor uveřejněný na Svobodném Universu.

2 2
možnosti

Stejně nechápu, jak se může autor opovážit něco publikovat, když má jen poloviční karmu a nedosahuje zdaleka karmy pana větvičky a nikdy nebude mít takovou karmu jako větvička. A navíc má větvička daleko větší karmu než pan autor... :-)

9 1
možnosti

Nejvyšší karmy zde svého času dosahoval bloger, který vystupoval jako "Jozef Kucharovic". Pro toho nebyl problém nasbírat karmu 40 jako nic. Většinou mezi půlnocí a druhou hodinou ranní. Pak ho teda vyhodili kvůli lhaní a falešné identitě...

6 0
možnosti

RvRv

Lepší hledat pravdu jako Větvička, než kvičet a okopávat kotníky s poloviční karmou a pochvalami od kočkopsových fanatiků.

9 17
možnosti

Zatím kvičíte jen vy pod mým blogem. Já jsem se psaním tohoto svého blogu bavil.

15 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik