Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Nic proti jmenované nenamítám. Z řady těch, kteří to prostě myslí dobře. Dokonce poctivě, s otevřenou diskusí. Taky nevím, co je to česká firma. Zřejmě ta, co zde odvádí daně. Např. neznámý kolos s dotacemi to nedělá. Trvale nefiguruje mezi TOP 20 plátců. Přesto je nemajitel docela oblíben. Lidem to vůbec nedochází, stačí řekl - Bude lépe .

Zmatených pojmů je více. Dobro? Asi něco, co přináší nedobro druhému. Zadarmo? Pojem neexistuje a nedá se ani najít v Google. Často opora programů - Nic dražšího pak neexistuje. Zastropovat ceny? To znamená druhému uhradit ušlý zisk. Stát nic nevlastní, pouze prachy a důvěru občanů. Kdo stropuje sice nic neřeší, no zase si vybílí státní kasu. To lze, důchody, lékaře nikdo přece nepotřebuje ...

Vládě je možno vyčítat ledacos. No jeden rys tam je> Vlivem mandatorních výdajů nás zadlužuje opět. Hrozné poznání, ČR žila a žije dále na dluh. Přesto, vláda masívní populistickou politiku nedělá. Tím je hrozná. Co hůře, pořád drží nějaké obrysy odpovědnosti a mezinárodní solidarity - Mnohými načteno = Tak nehájí zájmy republiky. Pryč s ní, vzhůru na náměstí ... ! :-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik