Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Stále více obtížné téma, jednak protože tyto obskurní strany a politici souzní s řadou podobně obskurních voličů a za druhé se stále více projevuje problematika jakékoli formy práva v mez. vztazích. Naprosto poklidná akceptace návrhu poslance Dumy o zrušení vystoupení Litvy ze SNS. Hodně nad vším přemýšlím, nežijeme v ideálním světě, každá krize je sítem. Tady pořád není jisté, kdo jím propadne a kdo ne. Svým způsobem až děsivé, stále častější zpochybňování spravedlnosti, která je Vaším článkem, je až děsivé. R^

6 0
možnosti
JK

V ideálním světě nežijeme a nikdy žít nebudeme, protože nikdo z nás není ideální. Představy o ideálním světě jsou odrazem Platónova světa idejí, neboť tento filosof (nepochybně úžasný) mocně ovlivnil zejména "západní myšlení". A jak jsem napsal v odpovědi panu Burianovi - přenášení odpovědnosti za utrpení z agresora na oběť je pro určité lidi typické.

1 0
možnosti
Foto

Dovedete si představit, že Putin po totálním rozboření několika měst, zničení spousty své i nepřítelovy vojenské techniky, zabití několika desítek tisíc Ukrajinců a způsobení podobného počtu padlých ruských soldátů se jen tak mírnixdírnich mírně ukloní, přivře své liščí oči, zašeptá izviníte a dá povel k vyklizení cizího území?

4 1
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik