Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Není to otázka víry, ale důkazů.

Hamáčkovi připravovaný handl - za který byl Kroupou obviněn, nikdo zatím nedokázal.

Je ale pravdou, že Hamáček vakcíny skutečně chtěl, nicméně v době inkriminovaných schůzek už už byl o novém vývoji ve Vrběticích informovaný a Babiš mu prokazatelně cestu do Ruska zatrhnul a navíc dobře věděl, že Sputnik - i kdyby jej sem dostal, nebude moci použít.

Takže Hamáček už mohl jenom blbě žvanit svým spolustraníkům různé báchorky, aby stoupl jeho kredit - jak je u nejen socanů ( a politiků obecně ) naprosto běžné.

:-):-):-)

1 1
možnosti
JK

Obviňuje policie, žaluje státní zástupce a soudce soudí. Novinář poukazuje na problémy a nepravosti. Nerozebíral jsem v textu Hamáčkovu kauzu a nebudu to dělat ani v diskusi.

7 0
možnosti
Foto

Vysvětlovat má co Hamáček, ne Kroupa.

7 1
možnosti
JK

To jste napsal přesně a já se nějak nedokážu vyrovnat s tím, že to tolik lidí nechápe, nebo nechce chápat.

4 1
možnosti
PC

Výstižně a přesně analyzováno!R^

2 1
možnosti
OU
JK

Já se tentokrát zdržím jakýchkoli hodnocení Vladimíra Kroupy. ;-)

1 0
možnosti
AK

Myslím si, že k něčemu takovému - z čeho je obviněn - by Hamáček neměl odvahu.

Člen Aspen Institutu, podporovatel odsuzování za předsudečnou nenávist, kvót na nelegální imigranty atd. - zkrátka člověk tak probruselský až to bolí.

Ten že by chtěl sjednat něco ve prospěch ČR? Tomu nevěřím.

A že je nazván vlastizrádcem za činy, jichž se měl dopustit ve prospěch své vlasti považuji za nedorozumění.

A i jemu samotnému je nařčení z vlasteneckých činů tak odporné, že se proti tomu bude bránit soudní cestou...

2 0
možnosti
JK

Předně - Hamáček není z ničeho obviněn. Čelí určitým nařčením, to ano a vy byste měl pochopit, že je to velký rozdíl. Kromě toho jsem o věcech, které zmiňujete v příspěvku, vůbec nepsal. Asi byste neměl předjímat, co Hamáček nakonec udělá. Jestliže něco deklaroval, neznamená ještě, že to také udělá.

6 0
možnosti
Foto

J81a31n 62Š60i86k

7. 5. 2021 7:49

Jakmile promluví pánové Hamáček a Kroupa ucítím pravdy, polopravdy a lži od obou. Na blozích a v diskuzích každý vyjádříme názor, který je ovlivněn pocity, dojmy a emocemi. Vybudovali jsme si virtuální svět, v kterém skoro neexistují fakta, převládají spekulace a manipulace. Soudíme práci politika i novináře, ale nevíme o obou absolutně nic. Takže nic jiného, než se dívat citem nám nezbývá, protože z hlediska rozumu je to rovnice, která nemá řešení. Můj cit mi říká abych nevěřil ani Hamáčkovi, ani Kroupovi. To je má odpověď na Váš titulek, který je názorem mým. Hezký den

5 0
možnosti
Foto

Pane Šiku, tak někakm to cítím i já - ALE - přesto politikovi Hamáčkovi, bývalému dlouhodobému členu poslanecké sněmovny, který moc dobře ví, jak to tam chodí - a kolik tam má jako předseda ČSSD nepřátel, věřím víc. TO by musil být podle mne úplný hlupák, který by si myslil, že se na nějaký takový jeho "nápad" nepřijde a nezneužije se proti němu. (A hloupý nápad to byl). Je hodně vážná věc. A "slavný" investikavec Janek Kroupa? Ten Už dlouho nic nevyzkoumal, ani jeho scénáře k Božím mlýnům nic moc, potřeboval po letech zas trochu "zazářit:" A stalo se - a jkupodivu just ;-)před volbami.

2 7
možnosti
Foto

;-)Za celý svůj život jsem nepoznal ŽÁDNÉHO politika, kterému by bylo možno věřit. Ale ani novináře. A ono ,,padni komu padni" mělo vždy podobu spíše až dětské karetní hry s podobným názvem, resp. i dvou. Ta první s názvem ,,Vole padni", ta druhá s názvem ,,Záchod":-)

1 0
možnosti
JK

Vašemu tvrzení, že jste nepotkal politika ani novináře, kterému by se dalo věřit, nebudu oponovat. Rozdíl je v tom, že jestli lže novinář, nemá to na vás žádné dopady (pokud nelže o vás), kdežto lže-li vrcholný politik, má to dopad na celou zemi, tedy i na vás.

6 0
možnosti
OU
JK

Ačkoli bychom si mohli o roli novinářů popovídat a ledacos si upřesnit, v podstatě jste to vystihl.

2 0
možnosti
RK

Karma R^. Kroupa bloger se velmi často rád přidá k tomu, kdo nejvíc křičí. Skočí na vlnu a surfuje, až zjistí, že stojí po kotníky v písku

8 0
možnosti
JK

Nejvíc mě pobaví, když pan Kroupa V. o sobě začne tvrdit, že jde vždycky proti proudu... to už je takzvaný vrchol srandy :-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik