Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Vidím i zajímavost. Vojtěch, jako elév začínal u pana Bureše na ministerstvu financí. Odsud pak kritika jeho odbornosti. Předpokládám, že byl nadšen obdivem, ke "Starému, bojovému psu". Tedy byl povýšen a věrně sloužil. Krása věrnosti v OVM. Rys AB - Mouřenín posloužil = Mouřenín může odejít. (viz dole) Nicméně, koncern je obrovský ! Osvědčil se, takoví lidé se do propasti neháží ...

Je zajímavé pozorovat M. Zemana ! Zvolil zcela opačný postup . Koho si vybral - toho chrání vlastním tělem ! Prověrek netřeba, kluci si tvořili i investiční centrum. Miloš to neřeší, naopak - Hovoří starostlivě i o osudu prasete. Podobně Ovčáček. Šílený elév Halo Novin. Vidím podobný vztah jako měl Adolf s A. Speerem. Čitelná linka spřízněnosti - Vztah otce a syna ... :-)

13 1
možnosti
JK

Děkuji. Máte zajímavé připomínky.

2 0
možnosti
Foto

Prohlašování Babiše ... jak to měl Vojtěch těžké, mi přijde právě od Babiše jako navýsost za hranou a skoro výrok hodný hyeny. Ne tím, že to těžké je, ale tím, že premiér, který musí velet všem a který nikdy nesnese oponenty v ministrech - kteří mu ale vždycky jako cosi pro vlastní popularitu poslouží, vždycky je využije a zneužije. Za všech okolností. Ukážu se na tobě přísný, aby lidi viděli, pak tě druhý den podržím, že doba je těžká, aby zase lidi viděli. Jak jsem předobrý a moudrý. A že mám jako premiér charakter...Vojtěchova věc je, že ta pozice mu za to státní skoro všimné - stála. Není oběť. Peníze i za pozici domluveného hlupáka byly výhodou a on byl ochotný tu roli hrát.

17 5
možnosti
JK

Je to tak, jak píšete. Bohužel si ještě budeme muset počkat, než ten pán půjde tam, kam patří.

5 0
možnosti
Foto

Zcela souhlasím. Vojtěch nebyl v záviděníhodné situaci. Řešil problémy, jaké neměl žádný z jeho předchůdců dobře věděl, že má šéfa, který ho bude využívat jako otloukánka a bez milosti ho odstřelí, jakmile by mu mohl uškodit.

Dobře ovšem věděl, do čeho jde a mohl odstoupit již v okamžiku, kdy ho premiér zesměšnil a potom několikrát podrazil.

Na druhou stranu jsem už včera jeho výkon komentoval tak, že jesli tohle nebude jeho konec, tak už nic, a to bez ohledu na to, jestli měl či neměl pravdu. Včera to byla u Moravce prezentace bezradnosti vlády. Moravec se choval zcela standardně, není to Xaver Veselý, neptal se ho, co rád obědvá.

24 1
možnosti
JS

Souhlasím s Vámi. Vojtěch to včera absolutně nezvládl.

3 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik