Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

Milej pane Kvapile. V této zvrácené společnosti, ve které se vypichují marginálie a ty se staví na piedestal, došlo k tomu, že si homosexuálové bezohledně vytřískávají něco, co nazývají právo na výchovu děti. Pořád je to však jen o tom, že si něco vytřískávají (a zjevně jim nebude stačit ani toto) a vůbec to není o tom, jaké podmínky připravují těmto dětem. Samozřejmě, že nepochybuji o materiálním dostatku, protože kdo z gay párů si může dovolit chůvy, než zámožní. Celou problematikou se táhne nekonečná nit LGBT představ: my chceme všechno, co máte vy, resp, raději více, než máte vy, ale není tam špetička reflexe toho, že se jedná o tvory, které se nemají jak bránit proti tomu, co je proti přírodě a tak mají tito tvorové alespoň nás a my je budeme bránit do roztrhání těla, duši nám totiž nevezmete

1 3
možnosti
JK

Promiňte, paní Pavlíková, ale tím, co jste napsala v textu, na který tímto článkem reaguji, a tím, co jste napsala v tomto příspěvku, mi připadáte zvrácená spíš vy než společnost. Je to podobné, jako že škarohlíd se dívá na okolí svou "psychickou optikou", a proto vidí všechno škaredé.

A ještě jednou promiňte - víte o té problematice houby. Slova, která sem o ni kladete, vyplývají zjevně z vaší indoktrinace určitým typem mediálních projevů. Formulace, jako "vypichují marginálie a ty se staví na piedestal", "homosexuálové bezohledně něco vytřískávají", "celou problematikou se táhne nekonečná nit LGBT představ", jsou jen ubohé prázdné floskule. Ve skutečnosti nevíte nic o představách homosexuálů, o jejich životech - co vám dává právo se takto vyjadřovat? Proč byste zrovna vy měla určovat, co je proti přírodě? Chcete bránit bezbranné děti (asi ve spárech homosexuálů), ale ve skutečnosti jim nijak nepomáháte, naopak jim svými předsudky škodíte.

Pokud byste byla o té problematice schopna reálně uvažovat, došlo by vám, že vůbec nejde o to, co si o homosexuálech jako o jakési "sociální skupině" myslí většinová společnost, ale o životy reálných lidí, jejichž práva by měla být stejná jako vaše nebo moje. Vás asi děsně dráždí LGBT komunita, ale to, že existuje, je důsledek postojů lidí s předsudky, jako jste třeba vy, kvůli kterým se lidé s odlišnou sexuální orientací musejí domáhat práv, která jsou pro heterosexuálně orientované lidi v této společnosti naprosto běžná.

I bez vašich snah bude i nadále naprostá většina členů společnosti orientovaná heterosexuálně, muži a ženy budou plodit děti, a proto nevidím důvod, proč by homosexuálové neměli mít stejná práva jako heterosexuálové, pokud o ně mají zájem. Pokud bych se bál o další osud manželství a rodiny, tak spíš kvůli velké rozvodovosti a nechuti stále většího počtu heterosexuálních lidí uzavírat manželství. Jenže to je prostě otázkou vývoje.

8 1
možnosti
BG

Pěkný článek. Velice. :-)R^

Paní Pavlíková je takový typ babičky, který uvaří, napeče a pohostí, ale do složitějších debat bych se s ní nepouštěl, protože začnou pracovat její emoce a jakékoliv racionální argumenty u ní neprojdou. A my bychom pak měli odkejvat všechno, co řekne, protože ona vzhledem k věku má spoustu životních zkušeností a ví, co říká, i když to nedává smysl.

O každém argumentu těch odpůrců by se toho dalo napsat spoustu a rozebrat je do mrtě, ale na to tady není prostor. A ono by to ani nezabralo, protože pořád se hádám s těmi samými lidmi, kterým už tolik let vysvětluju jednu a tu samou věc. A oni to ne a ne pochopit.

3 3
možnosti
JK

Děkuji. Chtěl jsem vám odpovědět, ale teď jsem si uvědomil, že už jsem to v podstatě udělal pod jinými vašimi příspěvky. Každopádně vám přeji, abyste měl šťastný život a hodně síly překonávat předsudky okolí, o kterých jste se tady někde zmínil.

1 0
možnosti
LJ

Já bych do těchto ůvah zahrnul i to případné dítě. Ukazuje se, že dítě vychované homosexuály to má těžší.

7 0
možnosti
JK

To by bylo třeba specifikovat, v jakém smyslu to má těžší?

2 0
možnosti
Foto

žít a nechat žít

6 0
možnosti
MV

Ziju s chlapem. Brát se nechceme. Ale jiní chtějí. Tak proč jim to nedoprat. Diky za Vas text.

4 1
možnosti
JK

Já děkuji vám za váš příspěvek.

1 0
možnosti
Foto

J50a51k30u23b 45R31o40t50h

11. 12. 2019 19:17

Karma kolego a přidám něco, co "potěší" ty druhé. Mám dva veliké kamarády gaye, žijí spolu už řadu let. Pro církevní sňatek si zajeli do zahraničí, ale ten u nás neplatí. Dlouho toužili po dítěti, až nakonec zvolili jednu drahou zámořskou možnost. Ve spolupráci s klinikou vybrali dárkyni vajíčka, jeden z nich ho oplodnil a zárodek byl vložen do náhradní matky, taktéž velice pečlivě vybrané. Nyní se už těší oni i my (jejich kamarádi a blízká rodina), až se děcko narodí, víme totiž, že v této Rodině (ano, s velkým R) bude potomek milován a vychováván perfektně. A takhle to chodí v civilizovaných státech.

6 3
možnosti
JK

Děkuji. Takových lidí je spousta. Moje dcera je lesbička, žije v registrovaném partnerství a ona i její partnerka jsou skvělé holky a žijí tak bohatým životem, že by se těm, kteří vykládají něco o plnohodnotných či neplnohodnotných lidech, o takovém mohlo jen zdát.

3 2
možnosti
AL

- Jean, co jsou to za lidi na ulici?

- Homosexuálové, sire.

- A proč tak křičí?

- Demonstrují za svoje práva, sire.

- A kdo jim je upírá?

- Nikdo, sire.

Tak proč tak křičí?

- Protože to jsou homosexuálové, sire.

7 1
možnosti
Foto

J34a39k24u59b 93R10o58t15h

11. 12. 2019 19:18

Já vás chápu, moc o tom nevíte, ale přesto byste mi mohl říct, v které že zemi která jim práva neupírá, demonstrují? 8-o

3 2
možnosti
JL

Žádné nebezpečí vůči většinové společnosti nehrozí a přesto se najdou jedinci, kterým to nedá spát.R^

6 1
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik