Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Oligarchova situace je hrozná. Má menšinovou vládu, opřenou o extremisty - KSČm, SPD a Skřivánky na niti - ČSSD. Žije z jejich vůle = Je snadno vydiratelný. Paradox k tomu, Hnutí ANO - je Levicové a populo účelové .Pro spojence - Konkurence ... !

Jeho politika pozbývá smyslu. Jediný smysl je = Osobně přežít ! Za 6 let to dotáhl před bránu basy a co hůře, před krach vlastního imperia. Dluh 43 mld. Kč je šílený a banky jsou svými mechanismy povinny ! Zajistit si ochranu toho svého - již vydaného ! Už se děje, jsou odpovědny před svými akcionáři ! Toto je Achilova pata AB ! Zastavení dotací nepřichází do úvahy, stroj by se zadřel. Něco vracet, místo splátky dluhu ? Písek v soukolí ! Naprosto nemožné ... !

A tak se dává do pohybu mechanismus. Jsou pouze 2 ministři za Hnutí ANO - Plaga + Brabec (z Agrofertu). Zbytek byl jmenován - Tedy jemu osobně zavázán ! K. Dostálová jako krásný příklad, tedy slouží. Vznikla neuvěřitelná situace , kdy stát byl občanu ukraden ! Problémy nemá AB, nicméně ČR - Jeho argumentace ! Já se nedívám na AB jako na politika - Dívám se na něj, jako na hazardního hráče - Hraje o ve ! Dříve či později zkrachuje, odejde. Vadí mi, kolik času je opět promarněno k nastartování čehosi užitečného. Na jeho příznivce se dívám s úsměvem - Podobně je měla i KSČ. Taky jim bylo 41 let tvrzeno, že vše kvete a bude lépe. U čápů mohou být veselé vánoce. Co to zase neseš ve džbáně ? No co by ? Trestní stíhání, audit, občanské demonstrace a nároky bankovních věřitelů ! ... :-)

14 3
možnosti
MV

Plus mělo být. Pardon

4 1
možnosti
AN

A19l73e70š 67N22o28v23á25k

6. 12. 2019 17:20

Přání otcem myšlenky. Zatím se perou jen piráti a top09.

10 0
možnosti
MB

Jen ho kluci podporujte a mne minusujte - Tím jej zcela spolehlivě zničíte ! Dokud bude mít nějakou podporu - nemůže jako starší člověk odejít a začít normálně žít. Může ČR drancovat dále a Vaše daně předávat těm čekajícím bankéřům ! ANO, tak to bude lépe ! ... :-)

6 1
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik