Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P96e73t34r 65S92k24á98c66e26l

11. 9. 2019 22:38

K nadpisu - pomalu ale jistě se otesávají svobody, tedy svobodné rozhodování svobodných i ženatých a/nebo vdaných občanů a spoluobčanek. Více viz článek: https://hannig.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=727536

0 0
možnosti
Foto

P38a21v70e75l 82V32á71v19r63a

11. 9. 2019 10:08

perfektně shrnuto, co miuž dlouho pípá v hlavě!

souhlasím se vším, a to je důvod, proč chodím "ven, když je tam hezky:-)", třeba ne koncerty:-):-P

1 0
možnosti
AK

Normalizace přichází z Bruselu v podobě diktátu z Německa!!Pokud jste si toho ještě nevšimly.

0 7
možnosti
Foto

Naprostý souhlas, až na malou připomínku k titulku. To není "Co když jde o nástup nové normalizace" , to JE nástup nové normalizace, protože právě vítězí "Sametová kontrarevoluce".

4 0
možnosti
JK

Já s vámi souhlasím, avšak ta otázka v titulku je zcela záměrná.

3 0
možnosti
Foto

Komunista Filip adoruje puč z roku 1948 a zpochybňuje, že by tupá ruská agrese v roce 1968 byla skutečnou agresí. Soudruzi se taky snaží o normalizaci seč mohou... Ale zdá se, že u voličů se propadají, ani do parlamentu se už napříště nedostanou.

7 0
možnosti
JK

Doufejme. Komoušům moc narostla křídla, když je Babiš pozval k vládnutí, ale zdá se, že to přepískli a nevidí si do papul. Zřejmě se domnívají, že lidé spolknou už všechno.

2 0
možnosti
Foto

:-)R^Je asi zbytečné, abych cokoli dodával. Slovo od slova s vámi souhlasím.

6 0
možnosti
JK

Děkuji a jsem rád, že to tak vidíte. :-)

1 0
možnosti
KS

Taky se obávám toho, že až ze scény odejde Zeman a Babiš, tak že svým konáním jen připravili půdu pro ještě horší.

5 0
možnosti
JK

To je jedna z mála věcí, které se skutečně obávám. Němci mají jedno přísloví, které na to sedí - málokdy přijde něco lepšího.

3 0
možnosti
JC

J44a65r28o 34C75e12c95h

10. 9. 2019 12:02

Dějiny píší/ přepisují vítězové. To už věděli staří Římané. Takže několik otazek: Prahu Rusové obsadili nebo osvobodili ( na dobových fotkách se lidé usmívají.. )? A co takoví Husité - byla to banda hrdlořezů nebo "předvoj demokracie"? A co 1. a 2. světová- kdo byli ti "dobří" a kdo ne? A co třeba válka ve Vietnamu a Koreji? Liší se nějak od dnešního Afghánistánu? Proč mají padlí američtí vojáci pomník ve Washingtonu, když to byli vlastně agresoři? Nebude se časem taky bourat?

3 3
možnosti
ZD

Doplním o názor, že aktuální vítězové, kteří nemají na to přepsat dějiny se alespoň snaží o jejich aktuální výklad. Stejně zábavné je sledovat jak se - v případě místních diskusí - snaží vyložit co si myslí ti druzí.

1 6
možnosti
JZ

Asi takhle. V posledních demokratických komunálních volbách v Praze 6 zvítězily strany, které odmítají sochu Koněva. S tím se musí levičáci smířit. V opačném případě nejsou demokraty. Chápu, že se jim to musí vysvětlit jednoduše, jinak mají problémy s pochopením textu. :-)

6 1
možnosti
RP

v posledních volbách zvítězil Zeman/Babiš. s tím se musíte smířit. v opačném případě nejsou demokraty. Chápu, že se jim to musí vysvětlit jednoduše, jinak mají problémy s pochopením textu. ;-D

3 2
možnosti
JZ

Já mám pro zdejší super levičáky pochopení. Někteří lidé mají totiž problémy pochopit krutou pravdu. Oni trpí tzv. syndromem šípkové Růženky a žijí s tím, že toto stvoření je úžasná dokonalá bytost. Kdyby se však později dozvěděli na základě jasných důkazů, že šípková Růženka byla ve skutečnosti prostitutka, tak to nepřijmou a budou kopat kolem sebe. No, a někteří takto postižení jedinci stále věří tomu, že v roce 1945 nás osvobodila Rudá armáda. :-)

5 2
možnosti
ZD

Svatá prostoto! V principu pravdu máte. Kde jsou ale vaše nemoudré komentáře stran premiéra a presidenta? Jako korouhvička ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik