Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Slovo je mocné a máme tři slovesné vypravěče. Precizní M.Zeman, který ukázkově sune myšlenku cíle do svých slov. Nehodnotím obsah, mluvím o formě, je ceněn i novináři, možno to přímo tisknout. Schopný glosátor s tahem na branku - Babišobijec - M.Kalousek. Nejméně schopný řečník , A.Babiš, který ovšem - jakýmsi osobitým kouzlem má schopnost . Sdělit jakokoliv blbost - prokazatelně si i po týdnu, sám sobě oponovat - Přesto je přijímán s důvěrou ! Tak , či onak rozhodují činy a výsledky. Ony jsou, pan Novák již vidí za vším spiknutí - a o to tady vblastně jde ... Slovo, je skutečně mocné ! ... :-)

11 0
možnosti
JK

Popsal jste to velmi pregnantně a vystihl přesně.

3 0
možnosti
JL

Diskutovani o premierove vine je bezpredmetne. Otazka pro CR je, co udela dnes, po 4 a pul mesicich po volbach a stale bez vlady. Kazde dnesni rozhodnuti vlady v demisi, ktere potrebuje souhlas Snemovny, je porusovani Ustavy.

Hodnoceni clanku pana Kvapila se nemuze minout me kritiky, pro vyzdvihovani jeho osobnosti s prihlednutim na dnesni situaci, kterou neumi premier vyresit. Take diskuze o jeho minulosti je zbytecna. Hodnoceni zaveru Slovenskeho nejvyssiho soudu zde na techto strankach je jen "kecani" (my hrdi obcane CR to dovedeme vyborne) Cast republiky jej zvolili jako lidra strany s 30% uspechem. Take rozhodnuti stran jit ci ne s premierem do "holportu", je jejich ustavni pravo. Tak co ted? Ma nekdo kloudnou odpoved?

3 0
možnosti
JK

Nepsal jsem o premiérově vině. A kloudnou odpověď na vaši závěrečnou otázku nemám.

1 0
možnosti

Zdá se mi to, anebo už se anoisti perou? P. Kvapil nám tady na základě na míru připravené debaty jednoho muže v OVM začal pochvalovat Babiše, p. Bicera zas něco proti....já zírám;-D

0 2
možnosti
JK

Myslíte, že to byla chvála na Babiše?

1 0
možnosti
SN

:-).......Díval jsem se na OVM. Bylo to velmi zajímavé ! Babiš tam vytáhl sjetinu hlasování o Ondráčkovi, hlasovala pro i opozice. Také říkal, že už byl plánovaný termín demonstrace. Měl pravdu. Nic se v politice neděje náhodně. Opozice pomohla schválit Ondráčka, a už se demonstrovalo. Hlavně proti Babišovi, Odráček byl jen zástupný problém.

Zatím to s národem nehnulo, 14. dostanou studenti volno..zase se bude demonstrovat, tentokrát natvrdo....proti Babišovi! Že to byla demonstrace "spontánní" bylo vidět, že u pultíků s petičními archy byly připraveny papírové svitky stažené gumičkou, pendreky. Samozřejmě že jsou na netu k dohledání jmenné seznamy organizátorů těchto spontánních demonstrací v jednotlivých městech.

V současné době to probíhá na Slovensku ve tvrdší formě, za účasti velmi aktivního presidenta Kisky, který byl Sorosovi políbit prsten. Myslíte, že je to jen shoda náhod, nebo jde o

rozbití V 4 ? Odpovězte si sám ! !!!!!!

3 3
možnosti
Foto

Mně fascinuje, že na Slovensku dali rektoři studentům volno, aby mohli demonstrovat.

1 0
možnosti
JN

J46o12s35e92f 68N53i47k80l

12. 3. 2018 19:04

..."běžný člověk" si určitě myslí, že je to člověk velmi schopný a může pro naši zem vykonat mnoho pozitvních věcí a přinést řadu zajívavých řešení problémů nejen ekonomických...že by to bylo to, co některým vadí..ano, nemá soupeře!!...

2 0
možnosti
JK

Volební výsledky i preference tomu nasvědčují.

0 0
možnosti
Foto

"Opět nic, s čím by běžný člověk nesouhlasil."

Jak víte, s čím může a nemůže souhlasit běžný člověk.

2 0
možnosti
JK

Nejmenujete se náhodou Dalibor Bartoš a tady vystupujete pod přezdívkou Jiří Řezník?

Jistěže nemůžu vědět, co si každý člověk myslí. Koneckonců "běžný člověk" je jen konstrukt. Nejste s to pochopit, co tou vámi citovanou větou sděluji?

0 0
možnosti
JS

Pane Kvapile buď lžete nebo se mýlíte.

Nechal jsem stranou, že je Andrej Babiš trestně stíhaný, že na Slovensku soudy potvrdily oprávněnost jeho evidence ve svazcích jako agenta StB, že způsob, jakým se dostal ke

Zdroj: https://jaroslavkvapil.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=653667

Slovenské soudy nepotvrdily oprávněnost jeho evidence, pouze konstatovaly, že stížnost pana Babiše na ÜSTR byla neoprávněná, že by si měl stěžovat na ministerstvo vnitra SR

Nejsem fanda Babiše, ale vadí mi takové podrazy.

13 3
možnosti
JK

Vy ale uvádíte rozhodnutí slovenského ústavního soudu. Já píšu o následném zamítnutí žaloby A. Babiše, že je neoprávněně evidován jako agent ve svazcích StB, krajským soudem v Bratislavě. Jinými slovy, když zamítl jeho žalobu, potvrdil, že je evidován oprávněně. Chápete?

6 1
možnosti
Foto

H92a76n92a 25V65l34k87o29v89á

12. 3. 2018 18:29

Pouštěla jsem si to v kuchyni při vaření a možná mi něco uniklo - nicméně ta sprostá lež že on NEBYL veden ve svazcích StB zatímco nejen slovenské soudy, ale i logika věci (zaměstnanci zahraničního obchodu prostě MUSELI spolupracovat, jinak by tu práci nedělali) mi stačí.

Nejde o to že není dobrý rétor. Jde o to že je naprosto bezskrupulózní hráč Bakalova typu - a o to sprostější že se proti Bakalovi vymezuje.

4 6
možnosti
JK

On řekl, že nic nepodepsal a že nebyl agentem StB. To je ale celkem jedno. Psal jsem o tom, jak jeho vystoupení nejspíš působilo na většinu běžných lidí.

O tom, že jedná bez skrupulí, jsem psal, a rozhodně ne nyní poprvé.

3 1
možnosti
PK

AB není dobrý rétor, to je známo. Jeho mediální poradci sice pracují, ale dře to.

Autor asi papal Šalamounuv trus a ví předem, že je AB vinen. Je to obdivuhodný, jiného pána chytnou s drobnými v krabici a zdá se, že se z něj stane oběť pochybení našich orgánů činných v TŘ, no ani toho se možná nedožijeme.

Je škoda, že neumíme a nechceme diskutovat o budoucnosti, nýbrž jen kritizujeme, co kdo udělal špatně v minulosti, toho byl i tento pořad pana Moravce svědkem. ;-O;-O;-O

5 2
možnosti
JK

Vy máte potíže s chápáním, pane Korecký? Nebo jak jste dospěl k názoru, že já vím předem, že je Andrej Babiš vinen? Nic takového jsem nenapsal ani to z mého textu nevyplývá. Svůj postoj k Andreji Babišovi jsem jasně vyjádřil.

1 1
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik