Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Souhlasím a taky nesouhlasím. Presidentské milosti by měly existovat, ale měly by být zároveň váženy na nejpřesnějších váhách a mělo by to být něco ve smyslu šafránu. Beneš zemřel mlád, pokud by byl ještě ve funkci, mohl zabránit mnohým komunistickým vraždám.

2 0
možnosti
JK

To je samozřejmě otázka k diskuzi. Já zastávám názor, že by milosti být neměly vůbec.

1 1
možnosti
PK

..a to jsou skutečně prázdná slova ?

Omilostněný svým činem sice způsobil neodčinitelný následek – smrt dvou osob, ale vzhledem k tomu, že se jednalo o nejbližší členy jeho vlastní rodiny (manželku a syna), tak jejich úmrtím je doživotně a nejpřísněji potrestán především on a jeho druhý nezletilý syn.” A jak tohle prezident a Jiří Ovčáček vědí? Podle mého jsou to prázdné řeči.

Zdroj: https://jaroslavkvapil.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=651793

2 0
možnosti
JK

Tak mi řekněte, jak to ti dva vědí, že je dotyčný nejpřísněji potrestán? Byl byste k němu stejně tolerantní, kdyby spolu se svými rodinnými příslušníky zabil třeba také člena vaší rodiny?

1 3
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik