Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

R^ Myslím, že je opravdu na čase uvědomovat si, že média jsou velký šlendrián - jedni produkují to, co jim nařídí evropská komise, druzí to, za co jim zaplatí nejrůznější šmejdi. Co nevidět "vědci" prohlásí svědomí za nepatřičný stav mysli, takže toho Babiše a jemu podobné vykoupí. Estébák Babiš však patří do skupiny osob, kteří jsou vůči výčitkám svědomí zcela imunní, takže očekávat od něho nějaký krok zpět je naivní, toho musí smést tsunami.

1 0
možnosti
JK

Média jsou hodně rozsáhlá, členitá a různorodá oblast, aby se dala exaktně zhodnotit v jedné dvou větách. A Babiš? Sobotka, jak většinou žvaní nesmysly, má pravdu v tom, že Babiš přišel do politiky jako kazatel nové morálky a čestných přístupů. Asi by se mělo připomínat, že se podle toho nechová, pokud by se měla zvednout tsunami.

0 0
možnosti
Foto

Mýlím se, když mám dojem, že v té nahrávce hraje vůdčí roli právě pan Přibil (je-li to skutečně on)?

1 0
možnosti
JK

Myslíte, že jako nějaký Přibil jen o své vůli vstoupil do kontaktu s Babišem a informoval ho, co na koho má? To asi těžko.

0 0
možnosti
Foto

kdo se bude chovat v džungli podle Guta Jarkovského bude brzy sežrán. Celá politická scéna vytahuje na Babiše všechno, co ho může v očích voličů poškodit. Zveřejňují se videa, je obviňován z trestných činů, aniž by byly důkazy a on má sedět v koutě a hrát si na Dušína? Když prohlásil, že neovlivňuje média, byla ještě jeho. Dnes mu už nepatří.

2 0
možnosti
AR

A nezavinil si to on sám? Mediálně se stal pozoruhodným až vloni koncem zimy u kauzy Čapího hnízda. A tam začalo to pro něho typické, že dnes řekne A, aby zítra to přetočil na B. Tento jeho způsob trvá bohužel !!dodnes.

0 0
možnosti
JL

Čest v naší politice chybí.R^ Co horší, všichni se s tím tak nějak smířili.

0 1
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik