Diskuse

Sobotka podá demisi...?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vidím to trochu jinak, ale opravdu jen trochu - jak jsem ostatně napsal už ve své včerejší glose. Abychom se všichni ještě nedivili! S tou svobodou je to jako s penězi - někdo jí má čím dál tím víc a většina zase čím dál tím míň. Ono je to s ní i s penězi jako s hmotou či energií - nevznikají ani nezanikají, jen mění formu, skupenství a kapsy :-)

2 0
možnosti
JK

A třeba vám to jen tak připadá, že to vidíte malinko jinak. Možná, kdybychom se o tom pobavili, dospěli bychom k závěru, že to vidíme "stejně".

Prachy mění kapsy, ale ještě nedorazily do té mojí. ;-)

2 0
možnosti
Foto

Sobotku nemám vůbec rád, Zemana taky ne a o Babišovi snad ani psát nebudu, ztratil bych íčka. Nejhorší je, že toto trio je u nás momentálně určující politiku. A ještě horší je, že to je z vůle lidu.

6 0
možnosti
JK
Foto

R^;-)

P.S.: Možná jste měl pane Kvapile ty Vaše tři sonety- viz. Váše minulé dílo, věnovat Sobotkovi;-)

4 0
možnosti
JK

No možná. Ale nějak se mi nechce mu něco dávat.

1 0
možnosti
JR

J18a15n 64R85á22ž

2. 5. 2017 16:52

Sobotka je v roli člověka, který si koupil levně auto a v kupní smlouvě podepsal, že je seznámen, že auto má 50l/100km spotřebu, v zimě špatně startuje a nefungují cyklovače stěračů. A po třech letech provozu najednou začne tyto vady reklamovat a když je odmítnut, chce to auto vrátit.

Sobotka byl zákeřný srab, je takový dnes a vždy jím bude. A žádné gesto, a co jiného než blbé gesto je podat demisi vády pár měsíců před volbami, ho nezachrání.

10 1
možnosti
JK

Jasně. Souhlasím s vámi.

2 0
možnosti
DB

není to ale náhodou i tak, že preference Babiše a hnutí ANO jsou velmi vysoké a že už z toho mají oni staří politici strach? a tak prostě jen mlží? tak bych to viděl já. Podobně mlžil i Cameron v UK.

6 2
možnosti
JK

Já tedy nevím. Co jste řekl jiného nebo nového proti mému článku?

0 0
možnosti
MK

Babiš je pro velkou část národa nepřijatelný?? Kde žijete...koukáte na statistiky?

5 0
možnosti
JK

No tak schválně, kolik má procent preferencí? Asi 30 procent. A jestli umím počítat, tak 100 - 30 = 70. A 70 je víc než 30. Aspoň za mých mladých let to tak bylo.

2 2
možnosti