Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

;-) Článek (spíše ,,nezaujatý" komentář) v FT již dávno zmizel v ,,digistoupě" času, stejně tak jako mnohé jiné ve veřejném ,,digiprostoru". Výkřiky typu EU ano/ne v podstatě také, OVŠEM JSOU STÁLE ,,IN", tudíž až i sexy;-) Předkládaná ,,pelmel" pro veřejnost jsou věc jedna, realita dění" se podstatně liší a je stále ,, dost v kotrmelcích". Evidentní snaha z běženců ,,vytřískat" co se dá, čili kapitalizovat ,,nový segment na trhu" je zároveń i viditelným cílem. Jen co se ,,zadaří" kvóty dostat na kapitál. trh, na čemž se usilovně pracuje. ECB poskytne finance (půjčky kryté dluhopisy) a ,,jede se dál". Zatím. Co EU zbývá. Deset let stagnace ,,udržitelného růstu", navíc nyní i pokles, se přece musí nějak řešit8-o:-( Inu, hra na rádoby velmoc něco stojí a ,,nějaká" V4 je v tom spíše jen skoro marginálií, potažmo ,,kartou" pro voliče v jejích členech ;-(

3 0
možnosti
JK

Zajímavý pohled. Právě proto, že článek zmizel v "digistoupě", jak píšete, jsem ho nyní oživil ve vlastní interpretaci problémů, kterých se dotýkal.

2 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik