Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Je hezké přečíst si dojemné komentáře, jak najednou členství v komunistické straně nevadí, vždyť to bylo jenom proto, aby si splnil klukovský sen (sloužit v komunistické armádě), jak ušlechtile romantickéV.... A jak to bylo jenom krátké (protože padnul režim, ne proto, že by došlo k prozření).

5 2
možnosti
JK

Proč mi to píšete? O tom můj text není. Kromě toho mnozí lidé obrátili, protože padl režim, ne proto, že by došlo k prozření. Vy jste nečetl v mém blogu, že mi ani tak nejde o to, co dělali Babiš a Pavel před revolucí, jako o to, co dělají teď? A ruku na srdce, pane Hrdličko, vy jste si s komunistickým režimem nezadal, pokud jste tehdy byl na světě?

2 2
možnosti
TT

Ty potřebuješ nějakou diskretizaci kusu špíny? 8-o

2 2
možnosti
JK

Já nepotřebuji vůbec nic. Proč ale ty potřebuješ o někom prohlašovat, že je kus špíny? Tím se prezentuješ sám hodně špatně.

5 2
možnosti

Výborně napsáno R^

Pro ignoranty, kteří tady v případě generála Pavla mluví o převlékání kabátů, bych jen podotkl, že on se po revoluci nikam do politiky necpal. Zůstal vojákem a tam si "vysloužil ostruhy". V boji se osvědčil jako neohrožený a rovný chlap a své schopnosti prokázal i jako manažer, když se ve strukturách NATO dostal prakticky na druhý nejvyšší možný post. Přitom zcela jistě není pochyb o tom, že předtím byl určitě řádně prověřen. Jakkoliv můžeme zvedat obočí nad jeho bývalým (a krátkým) členstvím v KSČ, musíme uznat, že takových osobností se u nás po revoluci mnoho nevyskytlo.

3 2
možnosti
JK

Velmi mě baví, jak se tady lidé, kteří se krčili před bolševickými aparátčiky, ohánějí morálkou a vymýšlejí krkolomné kombinace.

1 0
možnosti
OD

Panstvo, mám jedinou otázku - to opravdu nemáme nikoho, kdo by tyto věci nemusel řešit?

2 0
možnosti
JK

Vždyť nic řešit nemusíte.

0 0
možnosti
Foto

Historické tragédie způsobily, že nám tu dnes chybí statisícové komunity vzdělaných Čechů, Němců a Židů. Židy a část naší iteligence vyvraždil Hitler, naše Němce jsme vyhnali, část inteligence povraždili a dvě stě tisíc vynikajících Čechů uteklo ze země před komunismem. Společenská elita byla zničena takřka z poloviny, zatímco spodina české společnosti, na níž stál bolševický režim, zůstala takřka netknutá. Tím vším se výrazně snížil jak průměr IQ obyvatel Česka, tak občanská hrdost. Místo toho vítězí absolutní nedostatek hrdosti, okázalé plebejství a buranismus, jak to to ukazují některé příspěvky.

4 1
možnosti
JK
Foto

Proč hned myslíte na diskreditaci? Vždyť ty spisy jsou samá chvála a jak to tak vypadá, svou misi dokonce i beze zbytku splnil. tedy v rámci možností daných dobou....

0 0
možnosti
JK

Vy byste se jako Oskár Vtipkár živit nemohla.

3 1
možnosti
Foto

Jenom u nás kecalové, co v životě ničeho nedosáhli okupovávají této osobě kotníky. Protože jim to ve svých novinách dokola předestírá Babiš Generál Pavel sloužil jako výsadkář u pluku, který dnes je jeden z nejlepších výsadkářských pluků v rámci NATO. Výsadkáři i tohoto pluku se zabývaly i dnes především hloubkovým průzkumem. Tenhle výsadkářský pluk spadal pod Zpravodajskou správu Generálního štábu, právě z důvodu, že se převážně zabýval hloubkovým průzkumem. . Zpravodajskou správu Generálního štábu kecalové cíleně zaměňují s Vojenskou kontrarozvědkou (VKR), která byla pod StB. Ani s VKR ani s StB neměla nic společného se Zpravodajskou složkou. Tedy na nikoho nedonášel jako Babiš a do KSČ vstoupil jenom proto, že toužil být jako kluk vojákem z povolání a parašutista, jako je jeho táta a jeden z předpokladů bylo být členem KSČ. Jeho členství v KSČ nevadilo ani Francii ani Německu, ani USA a ani V. Británii a ani NATO. Byl prověřen na velmi přísně utajované skutečnosti na nejvyšší možný stupeň, který má málokterý voják v rámci NATO. Jenom u nás kecalové, co v životě ničeho nedosáhli okupovávají této osobě kotníky. Protože jim to ve svých novinách dokola předestírá Babiš

4 4
možnosti
Foto

Dnes jsou tyto funkce rozděleny. Generální štáb má Sekci zpravodajského zabezpečení, která se zabývá průzkumem a zpravodajstvím bezprostředně nutným pro činnost armády. Ostatní druhy zpravodajství důležité pro obranu státu jsou soustředěny ve Vojenském zpravodajství, které není součástí armády, ale je přímo podřízeno ministrovi obrany a je jednou ze tří českých tajných služeb.

1 2
možnosti
PC

Nevím, jak může být pro někoho akceptovatelný bývalý lampasák, před lety aktivní podporovatel zločinného komunistického režimu. A to, že pak s touž uvědomělostí pracoval ve službách opačné strany, je jen důkazem jeho nulové sebereflexe, bezpáteřnosti a kariérismu, potencovaných nyní ještě úsilím o prezidentský post.

Ostatně takových, co rychle převlékli kabát (předtím zarytých kom. papalášů, co nám tu vytvářeli celospplečneské peklo, a pak se najednou stali největšími komunistobijci, velkými, úspěšnými podnikateli atd., bylo víc než dost. To je také důvod, proč jsme se s totalitní kom. minulostí nikdy nevypořádali, naopak se jak červená nit táhne celým obdobím po 1989.

Dosvědčuje to i prostý fakt, že po 33 letech jsou "nejžhavějšími" kandidáty na prezidentský úřad právě Babiš a Pavel, mající ať z jedné, nebo z druhé strany, takovou podporu občanů.

6 6
možnosti
JK

Všiml jste si, co jsem napsal v textu? Pokud ne, tak vám to zopakuji: "...v prvním kole prezidentské volby nedám svůj hlas ani Babišovi, ani Pavlovi, budou-li kandidovat. Jestliže se však do druhého kola dostane Andrej Babiš, budu každopádně volit jeho protikandidáta, protože každý je pro mě tisíckrát přijatelnější než bývalý premiér."

Vaše nepůvodní a vyčpělé přednášky o převlékačích kabátů mě tedy nezajímají

3 0
možnosti
JZ

V každém případě by prezident České republiky měl být rodilý Čech, nikoliv Slovák nebo poloviční Japonec.

7 3
možnosti
MK

Souhlas autore. I já budu volit ve druhém kole Nebabiše.

5 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik