Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Pane Kvapile, některé blogery vůbec nečtu. Je zde mezi námi přespříliš proruských trollů, kteří píší nesmysly! Žijeme v divné době, ale každý myslící člověk s těmito falešnými informacemi zápasí!

:-)

2 0
možnosti
JK

Bohužel, je to tak. Jen by mě zajímalo, jestli se ti proruští trollové soustřeďují tady, nebo je to obecný jev.

1 0
možnosti
JD

Autor, vůbec jste nepochopil blog pana Tichého!!!RvRvRv

5 8
možnosti
JK

Hlavně, že ho chápete vy.

7 0
možnosti
ZH

Pan Tichý vám decentně naznačil, že jste jeho článek nepochopil. Měl jste se toho držet a neakcelerovat své nepochopení.

6 4
možnosti
JK

Kdo od vás žádal nějaké rady?

0 0
možnosti

Souhlas s textem i s kritikou pána z BnJ. R^R^

3 3
možnosti
JK

Díky. Pán z BnJ je trefné.

0 0
možnosti
JL

Já jsem taky teoreticky pacifista, ale bránit se Hitlerovi, protože byl zrůda, bylo nutné. Ono jen u politiků chvíli trvá, než se ukáže že dotyčný je zločinec-.V normálním životě se budete bránit a budete bránit své blízké před vrahem. Je to přirozené. Člověk ovšem může být důsledný křesťan, buddhista, pacifista a nechat se zavraždit, ale takových lidí moc nebude-co to dokáží. Jak pravil Syn člověka - Nastav druhou tvář. Neříkal nic o válčení.

1 0
možnosti
JK

Samozřejmě - to je jasné. Některým lidem však ne a budou to tváří v tvář skutečnosti převracet.

0 0
možnosti
KT

Moje kamarádka (bývalá) se vydala cestou "rebelie a plamenného boje" proti všem proti kde čemu. Profesionální revolucionářka neustále rozesílá výzvy k jakýmsi peticím a demonstracím a obtěžuje tím mě i všechny naše známé.

Poslední počiny ale přerostly všechny meze, v jednom je zpochybňování ruské agrese, "všechno není tak, jak je nám to předkládáno", vlastně se toho na Ukrajině zase tak moc neděje a v druhém fanatická obhajoba "svobody slova". Pozastavením dezinformačních webů se údajně ocitáme v padesátých letech.

Odepsala jsem jí, že obhajuje vraždění nevinných a relativizováním událostí agrese nezmizí. Na to mi odpověděla, že se celým srdcem věnuje pouze blahu utiskovaných chudáků ve všech oblastech. Ztratila jsem letitou trpělivost a poslala jsem ji tam, kde je hluboká temnota.

9 0
možnosti
Foto

:-)R^ S těmito absurdními představami souvisí i ty - bohužel velmi rozšířené - že válce šlo předejít větší empatií vůči Rusku, ustupováním mu a akceptováním jeho požadavků na bývalé svazové republiky, dnes suverénní státy a na ruskou menšinu žijící mimo ruské území.

11 0
možnosti
JK

Samozřejmě, že s nimi souvisí. V podstatě je to ale stále stejná taktika ustupování agresivitě Ruska, která se teď projevila naplno.

6 0
možnosti
Foto

Zajícovi i lišce jde v podstatě o existenci. V případě války však jde pouze a pouze o výměnu vrchnosti. Určitě bychom našli v historii příklady, kdy agresor nastolil v porobené zemi lidštější vládu, než jako dosud občané měli, byť jim vládli jejich "dobří" rodáci. V budoucnosti se takový příklad nabízí. Pokud by Rusům, Kubáncům či Severokorejcům začal vládnout Západ, na 99,9% se dá soudit, že by se jejich životní úroveň výrazně zlepšila. Bránit se takovému "agresorovi" válkou by byla pořádná hloupost. Vykládejte to však občanům, kterým od mládí tluče jejich vrchnost do hlavy řeči o vlastenectví, otčině a hrdinství jen proto, aby je připravila, v případě napadení, pokládat životy za vrchnostenské blaho.

2 5
možnosti
PV

P39a34v46e96l 87V19é45b62r

24. 4. 2022 13:27

Inu, řečeno slovy z jedné písničky Michala Tučného: Přijde čas, aby se člověk pral.

Ten čas nastává, aniž bych si to přál.

5 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik