Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Můj názor je, že velkou práci na zastavení války na UA mají v ruce Rusové, kteří nesmějí polevovat v jasnému vymezení se proti Putinovi. Za váš text karma s pěkný den přeju.

2 0
možnosti
JK

Děkuji. Je to tak, že je to v rukou Rusů. Proto jsem psal, že důsledky Putinova zločinu musí pocítit také obyčejní Rusové i různé ruské celebrity, aby jim došlo, do čeho je Putin zatáhl.

1 0
možnosti
JL

Otiskuji zde pro vetsi diskuzi, co jsem napsal panu Smutnemu pod jeho clanek. Oba clanky jsou na priblizne stejne tema.

Vazeny pane Smutny. Nenohu to udelat osobne. Vsak obcane CR v cele s novou vladou, mohou ukazat svetu co cesky narod vyzaduje v potrestani tohoto aktu barbarismu.

1. Vydat zatykac na predni diplomaty Ruska pres Interpool ci FBI. Udelat seznam pro ukazku otevrenosti..

2, Pozadat OSN na uvolneni financnich prostredku pro "ubytovani" zadrzenych v Hague.

3. Svetove zastaveni plynovodu z Ruska po uzavreni smluv s jinymi dodavateli. Zastaveni pod kontrolou OSN. Obnoveni po vydani vsech, kteri jsou na seznamu pro soudni liceni v Hague. (jako s Milosovicem)

4. Pozastaveni vsech vyvoznich produktu z Ruske Federace. Stejne jako plyn, uvolneni po vydani vsech obvynenych na seznamu.

5. Prokuratori, vedeni ukrajinskymi, ze svetovych mocnosti a zemi, mit moznost podat tvrdou zalobu u tohoto hagskeho soudu.

5. Obhajoba, stejne jako prokuratura.

Tyto podminky jsou moji uvahou. Prozil jsem Norimbersky soud, soudy s Milosovicem i Karadicem. Take s temi z Liberie a dalsimi.

2 0
možnosti
ZD

Už nadpis je skvělý námět na diskusi. Válku zastaví jen protivník obranou - ovšem za cenu velkých ztrát, nebo agresor - ovšem až pominou příčiny pro které tu válku začal. Vaše vyjádření "Rusko musí být donuceno ...." znamená co? Začít s Ruskem bojovat za záchranu Ukrajiny do posledního Ukrajince? Nebo, že doufáte, že bude Rusko donuceno dupáním nožek jako protest?

Kde jste byl a kde byli ti co požadují, aby bylo Rusko donuceno těch osm let co na východě Ukrajiny umírali lidé!!!??? Kde byli zpěváci Klusové když umírali lidi a oni neskládali písně na jejich obranu? Kde byli obchodníci čile obchodující s Rusy, když tam umírali lidé? Hřál jste se vy sám ruským plynem když ti lidé umírali? Psal jste kritické články za ta úmrtí? Nebo se jen dnes vezete na populární vlně? Neberte moc osobně moje otázky. Já také pohříchu nepsal kritické články. Jen mi váš blog svým nadpisem a textem padl do oka.

0 2
možnosti
VV

Jiste, vsichni dusevne chori co nerozumi slovum krvaveho psa plukovnika Putina se porad jeste domnivaji ze to utrpeni statisicu nevinnych lidi se porad jeste domnivaji, ze za to nemuze ten zapad, ktery neporozumel jasne reci ochrance miru Vladimira Vladimirovice.

2 0
možnosti
JK

Zjistil jsem, že minusy tu zatím dávali jen Tesař a Vavrošová. Pan Lima má, zdá se, pravdu, že jsou to Putinovi přívrženci.

3 0
možnosti
VV

Rekl bych, ze pan Lima zapomej na jisteho

Долежалa.

3 0
možnosti
MP

100% souhlas.

Válku vždy odskáčí obyčejní lidé, kteří jsou nuceni bojovat a trpět za ideály psychopata Putina.

A to platí bez rozdílu pro všechny. I když to v tuto dobu zdaleka nejhůře odnášejí Ukrajinci. Doufejme že se udrží. Protože pokud ne může být další řada na nás.

5 0
možnosti
JK

Přesně tak. Ukrajinci bojují i za nás a potažmo za mír vůbec.

3 0
možnosti
JL

I zde mate dva privrzence toho Putina, pane Kvapile, pod jmenem Petr Tesar a pani Vavrosova. Je vsak zajimave, ze jehich profil nema ani jedno slovo kdo to jsou. Ukazuje se presna ukazka osobnosti, ktera se snazi byt rusitelem vsech pripominek pod vasim clankem a pouziva jmena ktere jim asi nepatri. Proto CTENARI pozor. I takovy jsou zde na iDnes. A redakce je zde nechava.

3 1
možnosti
JK

Díky za toto upozornění. Nicméně Petr Tesař sem už jednu provokativní reakci napsal, ale smazal jsem mu ji a hned potom i redakce.

1 0
možnosti
VH

Karma...a Laďa, jeden z hlavních rusofilů se k předchozím blogům nehlásí a zatrhl i diskusi...jak typické...Rv

7 1
možnosti
JK

Díky. No jo, to je typické.

1 1
možnosti
Foto

Chtěl jsem něco k textu dodat, ale nemám co :-) Karma

1 1
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^

Váleční zločinci Putin, Lavrov, Šojga patří před mezinárodní soud!

Nechápu, jak je možné, že ještě tolik lidí u nás věří Putinovi a jeho lžím!

:-)

8 1
možnosti
JK

Děkuji. Máme úplně stejný pohled.

2 1
možnosti
Foto

Tentokrát souhlas a karma bez výhrad R^

6 1
možnosti
JK

Děkuji a jsem rád, že souhlasíte. S vaším posledním článkem jsem také souhlasil, jen jsem to nenapsal do diskuse.

2 1
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik