Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Epidemie je jenom jedna. Svoboda a demokracie. To je skvělá ,,epidemie". Má však malej ,,háčíček".Že si jí kde kdo vykládá podle sebe, a tak vlastně sama sebe ohrožuje. Viník pak je vždy jasnej. To sou přece ty VONI.

1 0
možnosti

Svoboda a demokracie je epidemie? To je zajímavá myšlenka. Já bych ale tu původní tak nezavrhoval. Jinak souhlasím, že VONI jsou na vině úplně všemu.

0 0
možnosti

Ministru Vojtěchovi je třeba položit otázku, proč nyní denně umírá více než stovka pacientů. Někteří přitom mohou mít omylem diagnostikovaný covid, může jít např. spíše o RS virus - i on má u seniorů fatální následky. Kdo u nás kontroluje celkově správnost péče v sociál. ústavech? Nikdo? Jak se tu dbá na prevenci zhoršování jejich různých nemocí? Nebo se promítá i zátěž organismu po třetí dávce? Po očkování se mj. vyskytují "chřipkové příznaky" plus ještě navíc chřipka z vnějšího prostředí? Je neseriózní dělat si PR na nesmyslném lockdownu pro lidi, kteří už covid mají za sebou nebo jsou vůči němu odolní, a nevšímat si vysokého počtu úmrtí - patrně také jedinci z ústavů. Místo strašení lockdownem by měli odborníci ověřit správnost péče v ústavech.

1 0
možnosti

Těch otázek je, které by se mohly Vojtěchovi položit. Obávám se ale, že by to nemělo smysl. Mně on připadá svým způsobem jako mluvící hlava.

0 0
možnosti

https://www.lidovky.cz/domov/treti-davka-je-nutna-napovidaji-cisla-ockovani-maji-podle-nich-mnohem-vetsi-sanci-vyhnout-se-jip.A211124_214910_ln_domov_tmr?zdroj=LN_otvirak

Očkování chrání maximálně ze 75% před nástupem na JIP. Očkovaní se všeobecně méně testují a při nástupu na JIP téměř vůbec - přímá zkušenost z minulého týdne. Takže to klidně těch 75% udělá. Očkování proti Covid19 nefunguje. Full stop.

2 1
možnosti

Zřejmě máte pravdu, ale já se nechci k těmto konkrétním věcem vyjadřovat.

0 0
možnosti

1. Největší tíhu tedy nenesou zbytečně nakažení a zemřelí a jejich příbuzní, ale zdravotníci. To je tak zlé a blbé, že ani nevěřím, že tohle někdo napsal.

2. Nejvyšší počet covid hospitalizovaných, jakých ČR dosáhla bylo cca 9500 loni v březnu ([2], graf Přehled hospitalizací osob, klik na "Kompletní přehled"), nyní hospitalizováno 5500. Takže uklidňování jakousi jednou sedminou, ať už ji ta náměstkyně vyhrabala z čehokoliv, je sprostota a manipulace - a vy to samozřejmě musíte převzít. Co zmínil epidemiolog Prymula v debatě, ve které se ostře proti té sedmině neohradil, je irelevantní, tím neohrazením se diskvalifikoval.

3. Prymula: nově očkovaní už tuto vlnu neovlivní (myslí to samozřejmě při stávajícím tempu očkování). Kvapil: proč si ale nyní zdravotníci stěžují na neočkované, když jim stejně nepomůže, kdyby se teď dali všichni očkovat? Ne, Prymula nemyslel VŠICHNI, to je jen Kvapilovská lež. Okamžité proočkování všech (nemožné) by samozřejmě pomohlo značně, zeptejte se Prymuly.

3. Zdravotních sester je nedostatek i bez covidu. "jsme zdravotníci, ale nejsme řeholníci, máme také svoje životy. A do těch nepatří 25 dvanáctihodinových směn v měsíci", "Prosím pomozte nám, zdravotníkům. Již rok a půl žijeme v neustálém stresu a napětí. Mnoho z vás bylo doma, uklidili jste si byty a domy, měli čas na rodinu a na děti. My byli v práci. Pracovali jste z domova, my běhali okolo lůžek nemocných. Učili jste se s dětmi, naše děti čekaly, až se večer vrátíme domů"[1] Předpokládám, že stejně jako ti mrtví vás nebude zajímat ani tohle.

[1] https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/zdravotni-sestry-nemocnic-v-usteckem-kraji-pozadaly-verejnost-o-pomoc/2120181

[2] https://onemocneni-aktualne.mzcr.cz/covid-19

3 1
možnosti

Váš příspěvek mi přijde tak neuvěřitelně blbý, zlý a drzý, že nevěřím, že jste jej vůbec mohl napsat.

0 1
možnosti

Zkuste vygooglit: dr. Thomas Jendges

Našel jsem dvě varianty zpráv.

Jedna uvádí, že dotyčný ředitel kliniky spáchal sebevraždu a nezanechal žádný dopis.

Druhá uvádí totéž, ovšem s tím, že zanechal dopis, ve kterém vysvětluje, že nesouhlasí s očkováním dětí.

A fčil mudrujte a pátrejte, kde je pravda...

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
8 0
možnosti

To jsem ne tom stejně. Také v to doufám, i když je to pro onu slyšitelnost těch druhých těžké.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS