Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Děkuji za sdílení krásné úcty k ženě Vašeho srdce. Snažím se Vámi inspirovat k větší úctě mé k mé jediné.

Můj pohled na Sumerskou destičku i filozofy je z jiného směru, než vyjadřujete Vy. Civilizace a řády se hroutí i stavějí. Úpadkové úkazy současnosti jsou těžce přehlédnutelné, bez úcty k životu, skutečnému manželství a národům (cca 1/2 odporného útoku z manifestu komunistické strany) zaniká naše společnost. Přeji každému vše nejlepší v životě. Pro děti to nejsou rodiny bez otce či matky, ani pro osoby s mylnou sebeidentifikací to není osoba stejného pohlaví i kdyby jim nové myšlenky i falešní učitelé malovali kdovíjaký med kolem huby. Tyto skupiny lidí jsou zneužity i napadeny novou totalitou pokrokářství, která na nich staví svou revoluční morálku. Nechápu Vaše důvody k opičí lásce k omylům i lži současné společnosti. Není třeba se poddávat a spolupracovat na rozkladu hodnot, které jsou osvědčeny jako neměnná definice člověka a jeho dobra. Váš život je uveden v dobré morálce, svým dětem už lidský řád necháte rozdupat, pro koho?

0 0
možnosti
JK

Pane Pavelko, zkusil jste někdy zauvažovat nad tím, že třeba ani tak neupadá civilizace jako vaše schopnost pobírat a kriticky vyhodnocovat jevy a události současnosti?

0 0
možnosti
Foto

R^Již zesnulý soused, vdovec, mně říkával.,,Budˇ rád ,že máš tu svou babičku." Odpovídal jsem mu: ,,Jsem, a jsem za to moc rád, že si právě mně taková vybrala".

1 0
možnosti
JK

To je hezké a ať vám to ještě dlouho vydrží.

1 0
možnosti
DS

Šťastný to muž, šťastná to žena. Věřím, že nás není mnoho, kteří to mohou zkonstatovat. Já, díky Bohu, mohu používat čas přítomný. Tudíž mé "soucítím s Vámi" nevnímejte jako prázdnou frázi, alebrž jako "těším se z vaší zkušenosti s Vámi. Držte se.

1 0
možnosti
JK

V tom případě jste též šťastná. A děkuji za účast.

0 0
možnosti
ES

Krásné, kéž by tohle mohl říci každý...R^V:-)

2 0
možnosti
JK

Přál bych to každému. Jenže andělů je málo a není snadné je poznat. I když jsem věděl okamžitě, jak jsem ji potkal, že s ní prožiji život, o co skutečně šlo, jsem pochopil mnohem později. Naštěstí dost brzy na to, abych jí mohl aspoň posledních zhruba deset let splácet to, co jsem jí dlužil. Avšak to, co mi dala, bylo nezištné a hodnota se nedá vyčíslit.

2 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik