Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jednoznačná karma

6 0
možnosti
Foto

:-)R^To je přesné. Kdo jste vy Kvapilové, Turnerové, Ábelovští a jiní, že můžete kritizovat posmrtné pocty pro Mistra? Zazpívejte "kdepak ty ptáčku hnízdo máš"! Nezazpíváte? Tak držte zobák!

3 0
možnosti
ZD

Nečekal bych, jakou silou se oklikou sunete mezi nekritizovatelné. Cpete se bokem do stáda zklamaných, frustrovaných a permanentně nespokojených. Každý svého štěstí strůjce.

1 2
možnosti

Dobře napsáno.R^ K té údajné frustraci bych ještě přidal závist. To je taky oblíbený argument v diskusích. Kritizuješ Babiše nebo Gotta? Závidíš jim jejich prachy.

6 0
možnosti
JK

Díky. I ta závist se v textu objevuje.

1 0
možnosti
Foto

Vždyť přece všichni ti pochybní herci, zpěváci, vědci, filozofové, ústavní právníci, opoziční politici, „chvilkaři“, a vůbec jinak smýšlející lidé, kteří nenávidí demokraticky zvoleného prezidenta a premiéra vzešlého z demokratických voleb, jsou jen zklamané nuly zmařených osudů, jež se jen farizejsky ohánějí demokracií.

Zdroj: https://jaroslavkvapil.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=730817

;-)To si fakt myslíte? Já si to nemyslím...

0 0
možnosti
JK

Pokud byste tu otázku myslela vážně, pak bych si myslel, že nemyslíte vůbec. ;-)

3 0
možnosti
Foto

Skvělé, pane Kvapile. R^

9 0
možnosti
Foto

Skutečně přiznivci Schwarzenberga a Drahoše nejsou zklamáni tím, že nevyhrál jejich favorit, i když vyhrál v Praze?

A alespoň občas někteří z nich si nedali černé kafe v některé z četných kaváren v Praze?

1 8
možnosti
JK

Já bych si dal černé kafe, ať by vyhrál kdokoli a i kdyby byly volby zrušeny.

2 0
možnosti
Foto

Pěkné. Jen bych si dovolil poslední větu reformulovat – oni POHRDAJÍ demokracií, protože si dovolili kritizovat demokraticky zvolené představitele. Je-li totiž někdo zvolen demokratickou většinou, pak má bianko šek až do příštích voleb a jakákoli jeho kritika je útokem na demokracii. ;-)

12 0
možnosti
DS

Děkuji, vystihl jste se dokonale.

4 0
možnosti
Foto

J57a72n62a 63M59a92j80o37v39á

7. 10. 2019 21:20

Zajímavý je pro mě tento text tím, že právě od vás jsem se asi dvakrát přesunu do osobní roviny a odsudku sama dočkala. Pak jsem u vás diskusi vzdala, jiná než věcná nemá smysl.

Zajímavé, jak často nevidíme u sebe to, co nám vadí na kolempobývajících. A jak si sami usilovně křivíme zrcadla.

7 0
možnosti
JK

Jenže teď překrucujete skutečnost. Do osobní roviny jste to pokaždé přesunula vy a až na to jsem reagoval stejnou mincí. Jako třeba teď. Uvědomujete si vůbec, že se ve svém příspěvku vyjadřujete výhradně k mé osobě a tudíž argumentujete ad hominem, ale nijak se nedotýkáte tématu mého článku? Nejspíš ne. Jinak byste to nedělala.

4 1
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik