Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To se toho Klause všichni tak bojíte, že mu nasazujete psí hlavu?

7 2
možnosti
Foto

To není potřeba, to už zvládl sám.

3 5
možnosti
MB

Podám názor, který skutečně není opřen o náboženský, či moralistický postoj.

Pak cenné besedy s otcem - o sexu. Zhruba řekl, že jde nepochybně o bezva věc - Od "Zábavy chudých" - Nikam netřeba chodit a ještě za to platit ... Poté, za SVOBODNA , dokud nejsou děti, tak se zcela VOLNÉ - nic neděje. To se okamžitě mění, pokud se narodí ! Teď je otázka, jaké zvolit pořadí ? Zda být zplozením ke sňatku DONUCEN - Či naopak, aby vzešlo z manželství ...

Pochopitelně přidal 1 Republiku - Dobrou pověst = Dokud nemáš své hnízdo - zajištění, do cizí rodiny ani nechoď! - Vůbec se neucházej - zesměšníš se. Poté, o pořadí konání nebylo co besedovat. Řekl fantastickou věc - nabízím = "Víš synu, to by mělo vlastně fungovat tak, že když si se kteroukoliv ženou započneš nějak Intimnost - Dívej se na ni, jako na budoucí matku tvých dětí" !

Primární postavou totiž nejsi ty a tvůj zájem, ale právě ti co se narodí! Pak se upozaď, přehoď pořadí svých hodnot a dodrž slovo! Neženil jsem se přece proto, abych se rozvedl ! V dobrém - zlém - do hrobu ! Své Svobody, jsi se Dobrovolně vzal a jsi - ženatý! Nové funkce - Manžel, vychovatel, hospodář, příklad. Přiznávám se, že když mi to říkal - Tak jsem čuměl co to zase Staromilsky mele ! Nakonec jsem tuto tezi přijal, je funkční dodnes . :-)

1 0
možnosti
TG

Dávat do souvislosti Trikoloru a Vlajku je velmi manipulativní, paranoidní a nefér, pokud nejsou zmíněny její etapy s naprosto rozdílným charakterem. Nápadně to připomíná prebolševický “globální” pohled z roku 1945....

11 4
možnosti
JK

Není snad o dost víc manipulativní hlásat podporu tradiční rodiny a být dvakrát rozvedený a navíc se podporou takzvané tradiční rodiny vymezovat vůči homosexuálním manželstvím?

5 5
možnosti
PP

Podle vás, když někdo vyzradí, že dva homosexuálové nezplodí dítě, je to nekorektní? To jste si velkou práci nedal, pokud jste se chtěl o Klause rychle otřít. A že by se i našlo.

4 2
možnosti
RC

ale vychovavat ho mohou, ze? Nemozne to neni...

2 0
možnosti
PD

Cíle VKml jeho voliči netuší a asi by se divili, kdyby dohlédli. Je s podivem, že s jeho iq míří na takovou skupinu voličů - asi ví že u jiných skupin voličů by neuspěl. Předpokládám, že s předvolební kampaní pomůže ruská ambasáda.

5 5
možnosti
JK

Klaus mladší míří na stejné "ovce", jako třeba hnutí ANO, ale ještě spíš SPD.

3 5
možnosti
JL

Také mě to napadlo. Sice je dnes běžné to, čemu se říká Patchwork family ale, že by se jednalo o tradiční rodinu? R^

4 2
možnosti
JK

No jo, ale přesně takové rodiny Klaus mladší vydává za tradiční. ;-)

3 2
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik