Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Myslím, že se hned v úvodu mýlíte: Stoupenci pana Babiše nezjistí nikdy nic, co nevykřikne sám Velký Babiš.

Takže ví, že audit je sice podvrh (to zn. nedělali ho auditoři EU), ale auditoři jsou dílem neschopní, dílem navedení českým udavačem. Audit sice nic neznamená, ale pan Babiš ho půjde projednat k šéfovi EU.

Myslíte, že si stoupenci Babiše těch rozporů všimnou?

1 0
možnosti
JK

Souhlasím s vámi, ale ne tak docela. Mezi stoupenci Babiše je spousta inteligentních konjunkturalistů, kterým záleží jen na vlastním prospěchu. Podpořili jej a dosud podporují zcela účelově a pokud zjistí, že Babišova loď se zvolna potápí, rychle od něj utečou jako krysy.

0 0
možnosti
AN

Kdyby z něj neměli vítr, tak do něj nebudou vrtat. Že se blíží konec konjunktury je nasnadě a on to zrovna využije Babiš. No jo, kdo umí umí, kdo neumí učí :-)

0 1
možnosti
JK

Kdo má z koho vítr? A jak využil Babiš konec konjunktury?

Když už jsme ale u toho - vy máte pocit, že Babiš nemá strach z demonstrací, z auditu, ze soudu...? To jste na velkém omylu. On samozřejmě dělá všechno proto, aby to vypadalo, že má všechno pod kontrolou. Tak to ale není.

3 0
možnosti
Foto

Do zemědělství se ročně nasype na 50 miliard dotací a z toho Agrofert čerpá 2 mld. Těch 48 mld vám nevadí? Ten, kdo nebude dostávat dotace, musí zákonitě zbankrotovat. A o to jde konkurenci Babiše. Zničit Agrofert

3 5
možnosti
JK

Netuším, odkud jste si vycucal ta čísla, ale to je jedno. Píšete totiž o něčem zcela jiném. Dotace, které čerpaly a čerpají Babišovy firmy, byly neoprávněné minimálně v té výši, jak uvádí audit.

4 1
možnosti
Foto

R^R^R^

Jen na okraj, kostelecké párky nežere ani kočka.

6 0
možnosti
JK

No bodejď, kočky mají rády maso a toho se v kosteleckých párcích nedočkají.

3 0
možnosti
OB

Babiše se negativní kampaní nezbavíte, nemůžete říct ne Babiš, ale ano pro člověka, který je schopen ho porazit. Lídr se nevolí, ten se rodí, já bohužel nikoho takového ani z daleka nevidím. Musíte si uvědomit, že nejdete pouze proti Babišovi, jdete proti lidem, kteří ho volili, jdete proti lidem, kteří volili jeho koaliční partnery. I když tady nebude Babiš, ti lidé tady zůstanou, a nadáváním do koblihářů jejich myšlení nezměníte, změníte ho pozitivní kampaní s humorem, pokud jim to nebudete říkat s humorem, tak vás nebudou poslouchat. "Pokud lidem neřeknete pravdu s humorem, tak vás zabijí" Mark Twain

5 1
možnosti
JK

Nevedu žádnou kampaň. O tom, co představuje Andrej Babiš, píšu tu a tam již od roku 1996. Nechci se ani zbavovat žádných lidí. Když si však myslím, že někdo koná hloupě, řeknu mu to pokud si to okolnosti budou vyžadovat, klidně se mu za to i vysměji.

4 2
možnosti
Foto

I85v61a15n 15M93a83r55e28k

4. 6. 2019 17:04

Za a) Važte výrazy p.Kvapile, a mluvte prosím jen za sebe.

b) Nepřeji si nic jiného, jak předčasné volby, kterých vy se ale bojíte "jako čert kříže" Zklidníte se po nich, až o5 "utřete nos"? Rv

3 10
možnosti
JK

Chcete mi vyhrožovat? S tím běžte někam. Za koho jiného podle vás mluvím? Vždycky jen za sebe.

Proč bych se bál předčasných voleb? Vy to máte v hlavě nějaké zpřeházené, že.

8 0
možnosti
Foto

Získáte mecenáše o jednu z mnoha koblih, které vnucuje obecenstvu. Ten vám ji poskytne, ale později zjistí, že nejste právě nemajetný. A bude z toho titulu chtít peníz zpět. Vy budete ale namítat, že o tom nebyla řeč. Je možné obdarovaného nazvat zlodějem?

1 1
možnosti
PV

P13a62v41e23l 13V57é21b45r

4. 6. 2019 17:06

Pokud kobliha byla nabízena za podmínky, že obdarovávaný není zrovna majetný a obdarovávaný je o této podmínce informován - potom ano, obdarovaný je zlodějem.

A netvrďte, že váš jediný spasitel neznal podmínky pro rozdělování dotací...

3 0
možnosti
Foto

Všechny předběhnu zvyklým zvoláním: "Právě jste navýšil panu Babišovi volební preference!"

Prosím další diskutující, aby tuto větu již neopakovali a zkusili vyvrátit tvrzení pana Kvapila.

Děkuji předem.

Za mně karma, kolego. R^

14 1
možnosti
AM

A16d43a12m 83M55a21l15ý

4. 6. 2019 16:40

A ještě tenhle:

30% soudců z lidu potvrdilo, že je Babiš nevinný

;-D;-D;-D

7 2
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik