Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč? Pro slepičí kvoč.

Ty zoufalé pokřiky, rukou lomení - a moralizování různých Euláií

Čubíkových nad chováním prezidenta M. Zemana je vskutku kontraproduktivní, a navíc, naprostá ubohost. To se ti, co tak stále lamentují, považují za Čechy, o kterých se ve světě tvrdí, že mají smysl pro humor? Houbeles, ubozí fňukálkové, k těm patřit nechci. Nestydím se za prezidente (s originálními nápady), Stydím se za ně. Rv;-(

0 3
možnosti

Jo tááák, to byl od Miloše Zemana humor. Musel by mě někdo lechtat, abych se té trapárně smál. Nefňukám, jen říkám, že tento prezident dělá národu ostudu. Mám na to právo, stejně tak jako vy plácat takové kraviny, jako je tento váš příspěvek.

4 0
možnosti
Foto

Mně jsou Zemanovy happeningy relativně volné. Vždy měl zvlášní smysl pro humor. Více mi vadí, že neustále dokola deleguje premiéra, jenž si pk tak dlouhé době není schopen vyjednat podporu parlamentu a přitom se zde rýsují jiné možnosti na sestavení vlády. Ve srovnání s prezidentem Trumpem je to vše slabý odvar. Ten rovněž napada novináře, odvolal Comeyho, když měl pocit, že mu půjde po krku, protože nemůže odvolat dalšího vysetrovatele, sděluje, že pořádá hon na čarodějnice, Zeman narozdíl od Trumpa nebyl tolikrat nařčen z obtěžování a svou ženou i ze znásilnění a neoznačuje nejhoršího světového diktatora za hodného muže, jejž lid miluje. Bohužel musíme říct, že detinsky prezident malé evropské země má více rozumu a soudnosti nežli jlava nejvíce vyzbrojené země s nejvlivnější ekonomikou.

0 0
možnosti

Myslíte, že má víc soudnosti? Podle mě má jen méně možností něco ovlivnit.

4 0
možnosti

Opravdu autor tohoto článku neví proč Zeman nechal spálit to "Umělecké dílo", nad kterým pláčou někteří galeristé? Má to stejnou symboliku, jako pálení čarodějnic, Moreny nebo čehokoliv jiného, kterého se chceme zbavit , protože chceme pokračovat v jiných , nových nezkreslených intencích. Je to z prostého důvodu, protože se někteří novináři, politici, diskutéři a blogeři neustále vrací ke skutečnostem, které jsou dávno překonány. Doteď nepochopili, že předvolební kampaň dávno skončila, a že vítěz byl určen. Že je potřeba se dát jiným směrem , aby přispěli k rozvoji společnosti a ne ustrnule dávat najevo svoji porážku a křivdu, kterou si způsobili sami svojí nejednotou, kvůli které nebyli schopni zvolit svůj idol. Autor tohoto díla by se měl nad sebou zamyslet a když už ho něco nutí psát o někom, kdo ho myšlením převyšuje o několik pater, tak by si měl prostudovat jeho myšlenky a možná by došel k odpovědi sám.

1 3
možnosti

Když jsem si přečetl váš diskuzní příspěvek, řekl jsem si - Pane Bože, do čehos to duši dal. V textu jsem se nepátral po tom, proč Zeman pálil trenýrky, ta symbolika je celkem jasná, takže reagujete na něco, o čem text není, a pak už jen opakujete klišé a mantry Zemanových stoupenců. Vaše představa, že po vyhraných volbách si Zeman může pět let dělat, co chce a všichni musí mlčet, je dost slaboduchá. A kromě toho prezidenta nemáme kvůli tomu, aby sváděl boje s novináři, pokud vám to nikdo ještě neprozradil.

Zamyslet nad sebou byste se měl vy, ale obávám se, že vaše slabé duševní schopnosti vám skutečné zamyšlení nedovolují. Zmůžete se pouze na papouškování.

1 0
možnosti
Foto

Řěkla bych, že pálení trenýrek byla až závěrečná fáze. Nejpodstatnější částí celé taškařice bylo období dohadů, oč po tajemném vyhlášení půjde. O tom, jaké bylo, ale nerozhodoval Zeman. Ani nemohl.

1 0
možnosti

Ty dohady zosnoval záměrně Zeman. Kdyby řekl na rovinu, o co půjde, zesměšnil by se dřív, než by ta šaškárna začala. Že byl napřed tajemný a pak vyrukoval s takovou kravinou, tím byla celá záležitost ještě trapnější.

2 0
možnosti

Naprostej souhlas. Zeman se tím zbytečně snižuje na úroveň svých kritiků. Spíš se ještě snižuje pod jejich úroveň, protože to dělá jako prezident. Podle všeho je slabší čím dál víc, když podobné věci nevidí.

4 1
možnosti

Ano - tohle přesně jsem chtěl svým textem sdělit.

0 1
možnosti

On to v pravém slova smyslu žádný happening nebyl. Spíše ukázka politického žhářství.:-)R^

2 1
možnosti

Happening je jistě něco jiného. Když to ale chce tak nazývat... On se těžko dělá happening v oficiózním hávu.

0 0
možnosti

Zřejmě došlo k záměně panovníka za šaška...

8 1
možnosti
Foto

https://www.informuji.cz/clanky/4777-ceskoslovenske-statni-symboly-prezentuje-vystava-na-prazskem-hrade/R^ Asi mnohým, vč. novinářů ,,cosi" uniklo. Tedy raději. Ač i novináři byli včera pozváni, vč. toho, že je ona výstava i s kvalifikovaným a odborným výkladem;-)

1 0
možnosti

Ach ta matematika! Odkdy v desetimilionovém národě představuje dvoumilionová skupina nadpoloviční většinu? Pouze necelé dva miliony voličů opravdu chtěly Zemana za prezidenta. Ten necelý milion dalších, kteří se v druhém kole přidali k těm původním dvěma milionům, chtěl v prvním za prezidenta úplně někoho jiného. ;-)

Jinak s textem vcelku souhlasím. Sice nepatřím mezi sklaní Zemanovi odpůrce, ale mávání čaganem na Sobotku a pálení trenek přišlo ubohé i mé maličkosti. A to už je co říci, protože o politicích si teda žádné iluze nedělám.

4 1
možnosti

Samozřejmě vím, kolik lidí Zemana volilo. Před lety jsme však v redakci občas připravili anketu o tom, co v novinách čtou a jak to hodnotí naši čtenáři. Když jsme pak vyhodnocovali výsledky, tak trendy, které se ukázaly po desetině zpracovaných anketních listů, se až do konce v podstatě nezměnily. Proto si myslím, že jsem mohl napsat "víc než polovina národa". Trendy jsou poměrně vypovídající a jejich sledování se vyplácí. Jinak vám děkuji.

2 1
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik