Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Senilní mstivý zlý, prolhaný stařec opět nezklamal ! Nemocný člověk, za kterým musí chodit voják hradní stráže aby ho jistil, už není schopen ani vykonat čestnou přehlídku Hradní stráže.... Místo zhodnocení své ostudné kariéry kdy přivedl úctu k nejvyššímu úřadu na samé dno, se ani nepokusil o nějaké vize ve své další funkci..... Jen opět plival své jedovaté sliny.!!

5 1
možnosti

Bohužel. K tomu není co dodat.

2 0
možnosti

Projev prezidenta byl naprosto v pořádku, ukázal, že nemá strach z grázlů, které česká justice nedokáže potrestat...asi z toho něco naše justice má........

Na druhou stranu výroky některých politických neználků z řad filmařů práv proti prezidentovi jsou odstrašujícím příkladem pro každého normálního člověka, A jestliže si filmaři mezi sebou nedokážou udělat pořádat a zbavit se těch zbytečných pomlouvačů, měli by nést skupinovou zodpovědnost všichni...........

Filmaři politice nerozumí, nemají potřební vzdělání a ani potřebné IQ........a tak by pro ně mělo platit.ŠEVČE DRŽ SE SVÉHO KOPYTA.........a neměli by komentovat jevy a události, kterým naprosto nerozumí.........a o nichž nemají ponětí.....

3 4
možnosti

Á, pan rozumbrada, který neumí napsat ani obyčejný článek, se přihlásil. Vaše IQ už je tak vysoké, že neuneslo tlak intelektu, explodovalo a zhroutilo se následně do záporných čísel.

To musí být blbé, že, pane Bartoši, být nucen neustále vyzdvihovat svou vlastní "údajnou" vysokou inteligenci, neboť nikdo jiný vás za inteligentního nepovažuje.

6 1
možnosti

Právě jsem se vrátil z hor v Itálii a už se těším zítra do práce......

0 0
možnosti

Já vám přeji jak ty italské hory, tak těšení se na práci. Jste si ale jistý, že jsem právě tohle potřeboval vědět? Ale chápu, že to může být parodická připomínka Gottwaldova výroku...

0 0
možnosti

Hm, tak si to užijte. Mě by naopak potěšilo jakékoli "zmoudření" Zemana. (I když vím, že to je prakticky nemožné.) Postupné blbnutí M.Z. bude jen zvyšovat pravomoci Mynáře a spol.

2 0
možnosti

Asi jste nepochopil tón mého textu, když můžete takto odpovídat. Pravomoci Mynáře a spol. to zvyšovat nebude, ale jejich faktickou moc. A to je právě ten problém, který mnozí z těch, co volili MZ za prezidenta, neviděli, nechtěli vidět a hlavně nechápali.

3 0
možnosti
Foto

ikdyby udělal sebevětší botu jeho příznivci nezmění svůj názor na to že je skvělý-přestože on sám tvrdí, že jen blbec nemění názor-kritika Bakaly byla jistě správná, ale ne ve správný čas a na správném místě, to se do inauguračního projevu určitě nehodilo - zejména když se přátelí s někým kdo tvrdí, že všici kradů-těch velkých zlodějů tu je celá řada a mnozí z nich kradli i v době kdy byl Zeman šéfem Sněmovny a premiérem-co v té době dělal on proto aby tem zlodějnám zabránil?

5 1
možnosti

Myslím si, že by se měl prezident zdržet podobných výroků obecně. Pokud vím, ty záležitosti kolem Bakaly se vyšetřují. Každý na ně může mít názor, tedy i prezident, nicméně není vyšetřovatelem ani soudcem. Nevadí mi, že bere Bakalu po letech, ale principiálně je to špatné. Hned vysvětlím. Prezident je prakticky nepostižitelný, proto může říkat o komkoli cokoli, za co by jiný třeba čelil žalobám. Jenže právě proto, že může, měl by podobné výpady vážit jako na lékárnických vahách. Kromě toho máte pravdu, že v době jeho premiérování se děly lumpárny ostošest.

6 0
možnosti

No, co k tomu dodat? Snad jen tolik, že slušnému a alespoň průměrně inteligentnímu člověku je odpověď na otázku nadnesenou v prvním odstavci jasná a naopak buranovi to vysvětlit nelze. Je to asi podobně neefektivní, jako přesvědčovat zapřisáhlého jehovistu o kladech krevní transfuze.

0 0
možnosti

Znamená to, že když mu odpověď jasná není, pak není slušný a ani průměrně inteligentní? Promiňte, ale co je tohle za argumentaci?

Opravdu jste četl můj text?

2 0
možnosti
Foto

J74i85ř60í 95L75i32b52e37r

10. 3. 2018 21:28

Je mi to líto, ale projev pana Zemana mne nepotěšil ani v nejmenším. Čekal jsem zhodnocení minulosti a výhled do budoucnosti, jako od skutečného státníka. Čeho jsem se dočkal je zbytečné komentovat, ale přesně to odpovídá páně Zemanovu jednání. Za nějaký podrobnější komentář mi to vůbec nestojí. :-(

4 0
možnosti
Foto

J54i26ř45í 29L72i51b84e72r

10. 3. 2018 21:38

Na druhé straně si cením, jak jste napsal článek, a ode mne máte KARMU R^

3 0
možnosti

I mne potesil ze jsem se nemylil a byl takovy, jaky jsem ocekaval.

3 0
možnosti
Foto

J80i86ř51í 90L49i16b20e90r

10. 3. 2018 21:24

Něčemu takovému se říká geniální příspěvek do diskuse R^

0 0
možnosti

I53v21a47n 56M24i91n85á73ř

10. 3. 2018 19:08

Je opravdu velmi obtížné, ztotožnit se se všemi Zemanovými názory. Ani jeho skalní příznivci nemohou zodpovědně prohlásit - že by je, alespoň občas - něčím nepopudil.

Přes veškerou kontroverzi, kterou se vyznačuje - má však dvě velmi sympatické vlastnosti: Netrpí politickou korektností, valící se k nám ze západní části EU a jeho projevy nejsou - nikdy nudné.

Ať v kladném, či záporném slova smyslu - lze konstatovat, že bezpochyby patří mezi nejužší špičku osobností .. našich polistopadových dějin.

0 1
možnosti

Víte, pane Mináři, já mám problém považovat korektnost za špatnou vlastnost a nekorektnost za dobrou. Principiálně to tak není. Považoval byste vy za pozitivní, pokud by se k vám někdo choval nekorektně? Myslím, že ne. A co takhle nekorektní řidič na silnici, byl byste z něho nadšen? Opět si myslím, že ne.

Rovněž zábavnost není jedinou devízou projevů politiků.

Zeman je jistě nepřehlédnutelnou politickou figurou. Jako šéf Sněmovny, premiér a nakonec prezident bude jistě v historických záznamech. Jakou však je osobností, ukáže až čas.

8 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik