Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nyní se sice masivně protestuje kvůli zvolení komunistického poslanec Zdeňka Ondráčka do vedení sněmovní komise pro kontrolu GIBS, jiný příslušník pohotovostního útvaru ve vysoké politické funkci – současný ministr vnitra Lubomír Metnar – ale nevadí.

:-)

Buďte v klidu, až vás opět budeme potřebovat, tak dáme vědět!

R^

0 0
možnosti

Samozřejmě, že vadí. Nicméně mezi Metnarem a Ondráčkem je rozdíl. Aspoň zatím.

1 0
možnosti
Foto

:-)R^Naprostý souhlas. Tato záležitost má v prvé řadě ten význam, že si znovu musíme připomínat, že vedle toho, co je zákonné, účelné, užitečné a výhodné, existují i kategorie, jako dobré, správné a morální či etické. Zní to jako klišé, ale jsem přesvědčen, že každá společnost a každá civilizace, která tu druhou kategorii zcela podřídí té prvé, dříve či později dospěje do záhuby nebo rozkladu a zcestného vývoje.

6 0
možnosti

Přesně tak. Každý by si měl klást otázku - smím všechno, co můžu? A účel světí prostředky je hodně zlá zásada.

2 0
možnosti

Členství M.Zemana v KSČ, podobně jeho příklon k levicovatosti - chápu stejně, jako minulost A.Babiše. Byla nějaká doba - Účelnost pragmatismu, tedy hledali vlastní schůdnost . Dnes nekonají absolutně nic jiného - rozdíl je pouze v tom, že svou viditelností škodí ! Výsledkem je reinkarnace komunistů. Zvláštní, kdy historický poraženec i posledních voleb - Je přesto posílen a obsazuje čelo státních institucí. Pak i pokus s Ondráčkem - byl přepísknut. Rudí přesto udělali mazaný tah, tím, že abdikoval = Z mini vytěžili maxi - Opásali se i jakousi slušností ! Typické ,2 kroky vpřed - 1 zase vzad. Pořád ovšem tvrdím - KSČm je zlo, nicméně to dnešní - Hlavní, je M.Zaman a A.Babiš ! Ti jsou těmi hlavními, kteří manipulují ... ! :-)

9 0
možnosti

Ano, píšete to přesně. Ondráček je jen symbol. O něj tolik nejde.

5 0
možnosti
Foto

J32a12k70u56b 42R76o64t82h

6. 3. 2018 14:57

Karma, pane kolego. Fascinující je jak titíž, kteří demokracii nenávidí, protestující označují za ty, kdož demokracii zpochybňují. Sice ještě nikdo z nich nevysvětlil, jak že to dělají, ale zřejmě tím, že nemlčí. :-/

9 0
možnosti
Foto

Ondráček byl zvolený do čela Komise pro kontrolu GIBS demokraticky zvoleným Parlamentem, který vzešel ze svobodných voleb. Byl donucený odstoupit kvůli nátlaku těch, kteří se demokracií nejvíce ohánějí a zaklínají, což jsou politikové TOP09, KDU-ČSL, STAN, ODS a těch, kteří organizovali demonstrace.

Ač se mi nemusí líbit Ondráček jako osoba v čele kontroly GIBS, tak ti, kteří jej donutili rezignovat, se nezachovali demokraticky, ale totalitně, lidově řečeno bolševicky, protože radikální bolševici též prosazovali svoje zájmy nátlakem.

Tato fakta prokazují, že ti, kdo skutečnou demokracii opravdu nenávidí a prosazují totalitu jsou politikové již zmíněných politických stran a lidé jako Vy, či pan autor.

4 6
možnosti

Jiný bloger Žarko Jovanovič v úterý 6.3.2018 8:57 napsal kratičký blog na stejné téma článku. Jasně, k tématu, srozumitelně, bez polopravd a se znalosti problému. Proto má také náležitou odezvu u čtenářů i jejich ocenění.

karma článku: 41.92 | přečteno: 1732x

Zdroj: https://jovanovic.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=652556

Inu, když dva dělají totéž ....

A to píše tzv. "proti srsti" všem zmanipulovaným ideologům.

:-)

3 8
možnosti

Jděte do háje s Jovanovičem, Žádnou znalost problému jsem v jeho textu nezaznamenal. Píše však opačně než já a tak má náležitou odezvu babišovců a zemanovců. Děkuji, nechci.

8 0
možnosti

Strašně levně napsaný článek. Jak vidím, nějak se ho nechce moc podporovat ani těm nejzápalenějším antikomunistům.

:-/

4 8
možnosti
Foto

Napište nějaký dražší. Koukám, že Vás zase tolik nepodporují nejzapálenější neantikomunisti. ;-D

0 0
možnosti
Foto

"Tehdy bylo účelné podepsat spolupráci s StB, tak ji podepsal."

Neměl byste tvrdit něco, co nebylo dokázáno. Je to zcela zbytečné.

2 3
možnosti

Je to soudem pravomocně dokázané.

6 2
možnosti

Je zajímavé sledovat, jak mají někteří politici až dojemný strach o demokracii. Vyjadřují mrazivé obavy, že nějaké policejní ucho, kterému bylo v roce 1989 dvacet let, může ohrozit demokracii. Domnívám se, že za těmito obavami se schovává skutečnost nesrovnatelně jednodušší a prostší. Jak to tak bývá... Dovoluji si vyslovit názor, že ve skutečnosti se většina těchto politiků bojí současného Zdeňka Ondráčka se třemi doktoráty, který celý život pracoval jako vyšetřovatel Útvaru odhalování korupce a finanční kriminality Policie ČR, zabýval se nejzávažnějšími kauzami a šel po krku opravdu "velkým zvířatům", kteří se neštítí ani lidské oběti. Celý život vyšetřoval propojení zločinu a politiky. Domnívám se, že právě z toho některým politkům teče po těle studený pot a z toho se jim stahují střeva. Ale zakrývají to dojemným strachem o demokratickou budoucnost země.

7 5
možnosti

Už jsem podobný váš blábol četl pod Turnerovým textem. Mně ale nejde o žádné politiky, ale nechci, aby nám tady vládli neostalinští komunisti, kterým Ondráček nepochybně je.

8 4
možnosti

Zemanovi a Babišovi stoupenci a početní naivní lodičkové volili tyto dva muže, neboť jsou propagandou k smrti vyděšeni muslimskými migranty

Zdroj: https://jaroslavkvapil.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=652608

Pozorně jsem si přečetl a bohužel vycházíte z nepravdivých premis, například na jednu reaguji viz Vaše slova výše...voliči se neobávali imigrantů, ale byli znechuceni zlodějinami, korupcí politiků a to vše pod vlajkou služby vlasti.;-€

3 1
možnosti

Myslíte těmi zlodějnami a korupcí politiků za uplynulé čtyři roky, kdy byl premiérem Sobotka a vládl spolu s Babišovým ANO a lidovci?

3 1
možnosti

Včera jsme si sedli na Václaváku na terásku, dívali se na to panoptikum a užívali si toto představení.

Je bezva se dívat na ty mladé lidi, kteří bojují proti předsedovi z jedné z mnoha komisí v parlamentu, protože by jinak nemohli vést klidný a mravní život v demokracii.

:-)

4 6
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
10 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS