Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Jaký Babiš skutečně je, jsme už viděli: je prolhaný, skrz naskrz, prokazatelně. Moje životní zkušenost říká, že s takovými lidmi je lepší se ani nestýkat, protože vždy je na obzoru nějaký malér, který postihne i lidi kolem takového lháře.

5 0
možnosti
Foto

A že je na to "hafo" příkladů, že?

0 0
možnosti
Foto

Jaké dobré výchozí podmínky stvořil Kalousek se svými restrikcemi? Vemte si jenom lázeňství, kde došlo k propouštění, a tím ho uvrhl do krize. Nic se neušetřilo, protože ti propuštění pracovníci odešli buď jinam, nebo skončili v regionech s vyšší nezaměstnaností na podpoře. Po návratu k původním parametrům poskytování lázeňské péče ze zdravotního pojištění se museli zaškolovat jiní pracovníci atd.

Spoření na nesprávném místě.

Kdyby se Topolánek s Kalouskem soustředili na jedinou věc, debyrokratizaci, udělali by lépe.

0 0
možnosti
JK

Ajéje. Zase se to snažíte problém rozdrobit a zabývat se méně podstatnými a z celkového pohledu nedůležitými jednotlivostmi.

0 0
možnosti
VO

Já bych si tipnul variantu, kterou neuvádíte. Babišovi politická nestabilita vyhovovat nebude, proto za sebe postaví např. Stropnického, který se domluví s ČSSD a lidovci, což již Stropnický avizoval.

2 0
možnosti
JK

A proč by to ČSSD dělala, když by jí to asi definitivně pohřbilo ? U lidovců otazník, oni jsou stranou "středu", ale i tady bych měl pochybnosti.

2 0
možnosti
Foto

Já si Vás, pane Kvapile, dovolím poopravit. Mnozí jsme čekali, že to tak dopadne, ale asi ani pan Babiš, že tak moc.

1 1
možnosti

Naopak. Pan Babiš ve své nestoudnosti a nenasytnosti očekával 50 procent.

1 0
možnosti
PK

Asi předčasné volby...

1 0
možnosti
Foto

Čím nechutnější bude ten boj parazitů o vládnoucí křesla, tím víc se budu bavit. Přeji jim aby ti noví rychle pochopili, že mohou na čtyři roky ovládat potrubí kudy proudí miliardy korun a tím pádem je jakákoliv zdrženlivost, nebo morálka jen přítěží. ;-D

0 0
možnosti
DB

napsal jste tento svůj komentář podle starého českého úsloví........PODLE SEBE SOUDÍM TEBE?? ASI ANO, ŽE?

skupina potřebuje vedení.........na to proboha nezapomínejte............bylo to tak u rytířů, indiánů, a u všech ostatních lidských skupin.........jak to, že nevidíte nutnosti reality?

0 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik