Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je úplně jedno, čím vládnoucí parazité ospravedlňují nové a nové palice se kterými nám z našich peněženek vytloukají další a další peníze se kterými si pak mohou zabezpečovat své nákladné aparáty a svůj nákladný život. Je to nemravné a zločinné i kdyby to mělo jít na chudé a nemocné děti, nebo na obranu státu.

3 0
možnosti
JK

Neformuloval bych to takhle brutálně, ale v zásadě ano.

0 0
možnosti
OP

Vaše úvaha mi zcela konvenuje, ale na druhé straně považuji jakékoliv dotace, tedy i protěžování živočišné výroby, za zcestné, a proto se mi jeví rovná daň na všechny potraviny jako správný návrh. Být tím německým ministrem, navrhla bych třeba o procento nižší daň, která by platila na všechno :-)

1 1
možnosti
JK

Díky. S těmi dotacemi je to opavdu problematické.

0 0
možnosti
LK

Pokud se zvýší DPH na zmiňované produkty, na oteplování to bude mít nulový vliv - pouze se zvýší objem prostředků v prakticky nekontrolovatelných penězovodech.

3 0
možnosti
JS

T.zv. boj proti zmenam klimatu ktere jsou zpusobeny clovekem, je historicky nejvetsim podvodem v dejinach lidstva. Diky propojeni sveta globalizaci se timto zpusobem dari presouvat multimiliardy z kapes netecnych hlupaku do vlastnictvi nepatrne vrstvy podnikavych chytraku. Vysledkem je pouze krajina znicena pestovanim nesmyslnych plodin (repka,palmove plantaze na vypalenem destnem pralese), fotovoltaickymi panely a vetrnikovymi monstry. Bez sebemensiho vlivu na zmenu klimatu, ktera cyklicky probiha na zemekouli v periodach statisicu a milionu let, bez nejmensiho vlivu lidske pritomnosti.

9 0
možnosti
PK

Tak nějaký vliv ty miliony kouřících komínů protiminulosti určitě mají, otázka je jak velký.

0 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik