Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Děkuji za rozšíření obzorů! O pastafariánství slyším prvně. Cedník coby pokrývka hlavy by mi sice nevyhovoval, ale jako rybář zkusím přesvědčit manželku, že by se mohla celá zahalovat velkým rybářským vezírkem. A pokud jde o ten vlak, který se na nás opravdu řítí, stačilo by, kdyby každý člověk místo šíření paniky přidal na svém rodičovském snažení. Což bohužel zatím dělají - kromě "nepřizpůsobivých" menšin - jen opravdu věřící katolíci. Pokud bude většina lidí dávat přednost před větším počtem dětí většímu počtu aut a jiným modlám konzumního způsobu života, rozjetý vlak islámu nás převálcuje stejně jako kdysi "barbaři" Řím. :-/ R^

1 0
možnosti
JK

Mohl byste nosit symbolický látkový cedník, třeba i s kšiltem. ;-) Proč to ti opravdu věřící katolíci vlastně dělají? Myslíte si, že si při té činnosti nějak upevňují víru? Třeba při tom myslí na kříž a kalich (grál), nebo tak něco. ;-)

Když člověk tak přemýšlí o dějinách, respektive o tom, co o nich ví, pak asi v případě vyvrácení Říma barbary dojde k závěru, že to by nejspíš nevyhnutelný proces. Pokud jsme v současnosti svědky a účastníky něčeho podobného, pak proti tomu těžko něco naděláme. Jenomže když barbaři dobyli Řím, stali se pak už poněkud jinými barbary. ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik