Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

...a taky potřebuje občas někoho pohladit a být pohlazen a probudit se s pocitem, že věci mají smysl a... a... atd.

:-):-):-)

1 0
možnosti

Ano, pohladit a být pohlazen. Když člověk získá určitý životní pocit, i prostřednictvím toho pohlazení, věci dostanou smysl samy o sobě. :-);-)

0 0
možnosti
Foto

Muška spící zlatá?:)

2 0
možnosti

Spící muška zlatá? To je zajímavá představa.

1 0
možnosti

Co je štěstí?

Po určitých hrozných událostech mohu říct - štěstí je čas, kdy nás nepotká neštěstí.

1 0
možnosti

Takhle smutně, paní Věro? Nevím ale, co jste prožila, tak nemůžu mluvit.

0 0
možnosti

Ano, tak to máš pravdu. Šťastný je možná kde kdo, jen si to není schopný uvědomit (přiznat?). A to je velká škoda...

1 0
možnosti

Nevím, jestli je to škoda, ale je to tak a týká se to principu, jak "funguje" štěstí. Takže si jistě můžeš (a já také) myslet, že je to škoda, ale mám pocit, že je to stejné, jako si myslet, že je to škoda, když působí odstředivá síla. ;-)

1 0
možnosti

No, Járo, co je štěstí mám celkem jasné. Určitě to nejsou peníze, ani kaviár...ale dobré zdraví, a to, co píšeš ty. A pak takové příležitostné bonusy, jako když v noci strávíš čas s člověkem naladěným na stejné vlně (na druhém konci mobilu :-)))

Tak to je docela velké štěstí! Protože dobrých lidí není nikdy dost! :-)))

Že jsi to napsal hezky, je psát zbytečné, že? :-D

2 0
možnosti

O tobě nepochybuji, že v tom máš jasno. A jak se to říká ve sportu, štěstí přeje připraveným. Platí to i obecně. Člověk musí být psychicky připraven, vnitřně připraven na to, aby dokázal pochopit, co je pro něj štěstí. Nezřídka je pro člověka štěstím i to, když se mu nepodaří něco, co chtěl udělat, čeho chtěl dosáhnout, když nezíská, co získat chtěl, neboť lidé zhusta jednají proti svému štěstí, což si většinou uvědomí ex post. Ale když je člověk připraven, je schopen si štěstí uvědomit v aktuálním čase. Takže vlastně není pro člověka problém být šťasten, ale uvědomit si, že je šťastný. Já jsem tohle pochopil..., však víš, jakým způsobem.

S tím stejně naladěným člověkem máš stoprocentní pravdu. :-)

2 0
možnosti
Foto

R^

Jak málo stačí ke štěstí;-) Mít s kým a pro koho a tím i pro sebe. A ustát bouře v jakékoli podobě. Včetně těch ve vlastní mysli. A ... A taky mít kde hlavu složit, a komu věřit, i se o koho opřít i oporu dokázat poskytnout. Je to málo? Jak moc a čeho je třeba ke štěstí?:-)

1 0
možnosti

Je to málo i hodně zároveň, respektive pro někoho málo, pro někoho hodně. Jak píšete - mít se o koho opřít a sám dokázat oporu poskytnout, čili - jak se do lesa volá, tak z něj vyběhne hajnej... ;-)

1 0
možnosti
Foto

:-)tak,...Jaroslave... posnídala jsem kaviár...na skleněné bibli si přečetla Vás, zprávy a novinky si poskládala do formule o tý blbosti, jak doktorsky radí rozumu, koukla na hlavy s vavřínama, co tam bejt nemaj... a...nepopřála dnes Andreji Babišovi. Ale do práce ... kam se mi moc nechce - to mam helejte po rovině... žádnej kopec. A Vám hezký den...a kdyby se tu dneska někdo v diskuzi rozčiloval, slibte, že mu splašíte španělský mušky ...a bude klid.R^:-)

1 0
možnosti

Tak s tou rovinou do práce máte kliku. A zpátky je to taky po rovině, že? Víte, proč vlastně nemám rád kaviár? Je to spousta drobných kuliček a než je spočítám, tak mě chuť přejde. Ale skleněná bible? Snad plazmová. Pokud jde o španělské mušky, tak bych vzdor své vlídné povaze občas někomu nalil do huby hrnek extraktu z puchýřníka, ale ne pod jazyk, ale rovnou do krku. Vlastně ne, ať si žije, ale za svý a ne za nakradený... Hezký den i vám. :-);-)

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS