Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J31a92n 86R12á79ž

2. 8. 2016 13:08

Za nejvíce nebezpečný invazivní druh, který přímo ohrožuje evropskou populaci je mezi rostlinami Bolševník velkolepý, a mezi živočišnou říši je nejnebezpečnější druh Arab muslimský a jeho podskupina Afričan nepracovitý. Bolševník se u nás velice rozmnožil a už jsou vypracované vědecké metody na jeho hubení. Invazivní druhy živočišné říše z čeledi Homo sapiens zatím(!) u nás nejsou přemnožení, ale měli bychom se bránit všemi metodami, aby k nám nebyli zavlečeni a nezačali se nekontrolovaně přemnožovat.

Borci a mývalové mne nechávají v klidu, jen Kormoráni mne štvou, když vidím kolik ryb jsou schopni za den ulovit v chovných rybnících a pstruhových řekách .

7 0
možnosti

S těmi kormorány je to velmi partikulární přístup. Bolševník je prevít dovezený do Evropy jako okrasná rostlina. K tomu dalšímu se jako u pana Holce nebudu vyjadřovat.

1 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik